Vilka är de bästa Typer av Do It Yourself Countertops?

bänkskivor i kök eller badrum kan ge ett mervärde till hem och erbjuda en ansiktslyftning till rum ser shabby från typiska slitage. Kakel och monteringsfärdiga laminat är den mest användarvänliga göra det själv bänkskivor för hem installatörer. Granit, metall, betong och bänkskivor i skiffer är svåra att installera och bör hanteras av professionella.

Laminat göra det själv bänkskivor är den mest kostnadseffektiva typ, och erbjuder rättvisa hållbarhet och ett tilltalande utseende. Förtillverkade laminat, kallas postform, är konstruerad för installation av gör det själv bänkskivor och kan köpas hos de flesta centra hemhantverks och leverantörer kök. Installera postform kräver användning av en saber såg, men kan göra ett bra alternativ till dyrare, professionellt installerade diskar.

Postform göra det själv bänkskivor levereras med en förmonterad backsplash, plus ett ark med laminat som börjar på toppen av backsplash och fortsätter att disken främre kant, som är rundad. Några av dessa diskar kommer med Precut miters och kvadraten slutar. Dessa typer av bänkskivor finns i en mängd olika längder, men om rummets skåp kräva en icke-standard storlek, en anpassad ordning kan vara nödvändiga. Det finns nackdelar med laminat bänkskivor. Många är ganska tåliga, men bara till en punkt. Det är möjligt att skada dem lätt med köksredskap och köksartiklar. De tenderar att hålla en kortare tid i gott skick än andra val som kakel eller granit. Dessutom, när en stor del av laminat bänkskivan allvarligt skadad, hela avsnittet, och ofta hela disken, måste bytas ut.

Installera keramiska plattor är en annan metod för att göra det själv bänkskivor. De är inte bara en varaktig, men kan komma i många stilar, former och färger. Även dessa typer av bänkskivor installeras med injekteringsbruk, vilket kan vara en plåga, det är fukt-och värmebeständigt, och i allmänhet lämpar sig väl för att enkelt rensa upp.

Countertops av denna typ finns fasta med murbruk och injekteringsbruk, men kan vara billig projekt för hem installatörer jämfört med diskar installeras av proffs. Flesta keramiska plattor är antingen inglasade, stenbrott, mosaik eller sten. Det är viktigt att välja en stil, färg och material som kommer att uppnå det önskade se när du är klar. Ofta en enda bricka prov ses hemma centrum, inte lägga till den husägare önskade totala påverka. Till exempel mycket små plattor kräver mer injekteringsbruk linjer och större plattor lämpar sig bättre till golv applikationer. Midsize brickor tenderar att vara idealisk för bänkskivor. När du granskar proven, lägga ut flera plattor tillsammans för att kontrollera det allmänna utseendet.

Även keramiska plattor gör det själv bänkskivor är mer hållbara än laminat, kan de drabbas av skador . Fördelen med detta är att enskilda plattor och linjer injekteringsbruk kan ersättas med ett minimum av ansträngning. Den platta ytan kan spricka från slitage, och bruket kan flytta och marker, särskilt om felinstallerad. Ofta efter flera år av gott skick, börjar injekteringsbruk att bryta ned och måste bytas ut. Och om injekteringsbruk inte är ordentligt tillslutna, är det mycket lätt att färga, som kan kräva regelbunden, mycket underhåll, rengöring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.