Vad bör jag tänka på när du köper lim för Craft-projekt?

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du köper lim för farkoster projekt är om inte limmet torkar klar. Även om du torka bort överskott lim efter att bygga hantverk, kommer vissa visa sannolikt i skrymslen och springor eller runt kanterna. De flesta projekten kommer att bli mycket bättre om du använder båtar lim som torkar klar.

När du köper lim för farkoster projekt, en annan viktig sak att tänka på är vilken typ av material som används. Det finns specialvaror du kan leta efter när du köper lim för hantverk projekt, såsom lim gjorda speciellt för trä eller tyg. Grundläggande hantverk lim eller "tacky" lim bör fungera på de flesta material, men för bästa resultat försöka hitta hantverk lim som är speciellt formulerad för ditt material val. Läs etiketten för att se vilka typer av material som fungerar bäst med den typ av lim du tänker köpa.

Om du köper lim för farkoster projekt såsom decoupage hantverk, kan du köpa färdig att använda formler eller du kan blanda din egen medium än vanligt vitt lim och vatten. Beroende på projektet, kan du behöva blanda lika delar lim och vatten, eller du kanske behöver för att tunna ut blandningen ner lite mer genom att vatten några droppar i taget. Färdigblandade decoupage medium finns i många av de platser som du besöker när du köper lim för farkoster projekt, från hantverk butiker och affärer tyg till rabatt centers och andra återförsäljare.

En annan tanke när du köper lim för farkoster projekt som använder tyg är att se tyget lim är tvättbart. Inte bara kommer det att bli lättare att avlägsna överflödigt lim, men du kommer också att kunna tvätta färdigt projekt som behövs, såsom accent pillows. Det fungerar också utmärkt för att göra tredimensionella mönster på kläder eller för att skapa dekorativa kände gåva påsar. The no-sy hantverk entusiasten kommer älska tvättbart tyg lim.

En annan viktig aspekt när man köper lim för farkoster projekt är att se till att du köper nog lim för att slutföra projektet. Det är inte roligt att komma halvvägs igenom en farkost projekt bara att inse att du inte har tillräckligt med lim för att avsluta det. Kontrollera också torktiden på etiketten och välj hantverk lim som torkar relativt snabbt, så du behöver inte oroa dig för att vänta flera timmar för att gå vidare till steg av projektet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.