Vad bör jag tänka på när du köper cirkulär stickor?

stickning blir mer populära, det finns fler och fler typer av stickor att välja mellan. Medan många stickare föredrar traditionella raka stickor, runda stickor är mycket mer mångsidiga. Oavsett om du är stickning i runda eller inte fundera på att köpa runda stickor för ditt nästa stickning projektet. Det finns många olika slag, men du kan hitta de nålar som är rätt för dig om du tar några variabler beaktas. Den första arbetsplanen vid köp runda stickor är att avgöra vilken storlek stickor du behöver. Det finns tre olika dimensionering metoder för stickor: US storlekar, metriska storlekar och brittiska storlekar. för denna artikel, förmodar vi att alla använder amerikanska limning. Om du är förvirrad, är mest nålar märkta med minst metriska storlek och amerikanska storlek. I USA dimensionering av stickor, de mindre Siffrorna hänvisar till den minsta diametern nålar och större Siffrorna hänvisar till stickor med största diameter. I allmänhet kommer du storleken på dina stickor motsvara något till den typ av garn du använder. Därför mycket tunt eller spetsar vikt garn kan stickas på storlek 3 nålar och chunky eller skrymmande garn kan stickas på storlek 13 nålar.

Nästa steg i att köpa runda stickor är att veta hur lång nålar är bäst för dig. Längden på cirkulär stickor är mätt från spets till spets, även om kabeln som förbinder dem. Du kommer att behöva ta hänsyn till storleken på din stickning projekt vid köp runda stickor. Om du är stickning i rundan, bör längden på nålarna vara mindre än diametern på din stickning projektet. Om du stickar platta du har mer spelrum-se bara till att alla maskor på vad du stickar passar på det runda stickor. P

Strumpstickor kan göras på många olika material. När du köper runda stickor, måste du avgöra vilket material är bäst för dig. Trä nålar är i allmänhet lugnare, så om du planerar att sticka i en kyrka eller teater, kanske du vill åka för trä, trots att de tenderar att vara lite långsammare. Metall stickor variera ganska lite, och kvaliteten generellt motsvarar priset. Den dyrare metall stickor är mycket smidig och hjälper dig att sticka mycket snabbare. Plast stickor ligger mitt i mellan trä och metall i form av buller och underlätta stickningen.

När du har kommit fram till alla dessa variabler finns det bara en Några detaljer kvar att tänka på. Innan du köper runda stickor, se om du kan hålla dem i handen eller ens sticka med dem. Olika stickare föredrar olika saker i stickor, och du kanske bara vill få känna av dem. Om du kan sticka med rundstickor, se om ditt garn glider smidigt över den plats där sladden möter nålen, som en vanlig källa till frustration för stickare är garn som fastnat på den platsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.