Vad är några tips för målning träbord Tops?

Målning träbord toppar kan vara ett kul sätt att ge nytt liv åt ett gammalt bord. Du kan använda middag, kaffe och sidobord att gå i alla rum. Om du inte känner dig bekväm målning frihand på bordsskivan kan du använda schabloner eller bara Daub den prickiga. En typ av målade bord idé som är bra för ett familjerum eller spelrummet är en bord med en målad bricka /schackbräde på toppen. Detta skulle vara särskilt utmärkt på ett bord som har en låda att hålla den bricka och bitar schack. När målningen träbord toppar, använda två lager färg för de viktigaste färg och målar farkoster för mönstren. Avsluta med en kappa eller två av polyuretan eller andra akryl beläggning.

Måleri träbord toppar inte bara göras när du vill ha en traditionell eller en kul leta efter ett familjerum eller barnrummet. Du kan använda målningstekniker såsom marmorering och andra ytbehandlingar du kan lära av hantverk böcker att skapa eleganta letar tabeller. Använd en skrot bit trä eller papp att träna på före målning träbord toppar i elegant design.

en svamp-målad bakgrund kan vara bra för nybörjare eftersom detta är en enkel teknik som kommer att täcka upp inkonsekvenser och det finns ingen anledning att oroa sig penseldrag visas. Stenciled mönster kan sedan placeras på toppen av svampen målade bordet om så önskas. En svamp-målad bordsskivan gjort i olika nyanser av samma färg och ser särskilt lockande.

Måleri träbord toppar att använda i en stuga eller i en utomhusmiljö är en bra idé när du hellre ha ett roligt färgglad utseende än bara vanliga gamla tabeller. Målning loppmarknad tabeller kan verkligen hjälpa dem passar in i ditt utrymme. Ett roligt sätt att dekorera ett träbord topp är att ge det två lager av en bas färg och låt torka. Placera sedan stora blad på bordsskivan på ett intressant mönster och spåra runt dem. Måla löv motiv och avsluta med en akryl beläggning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.