Vad är några idéer för Personlig Picture Frames?

Ett personligt bildramen kan låna en touch av individualitet vanliga ögonblicksbilder och porträtt. Vare visas på väggen, en hylla eller stationär, en personlig bild ram skildrar en mer personlig touch än vanliga frames. Det finns många sätt att skapa personliga tavelramar för både hem och kontor användning samt gåva ger tillfällen.

Ett av de enklaste sätten att skapa en personlig bild ram är att använda scrapbooking och förnödenheter hantverk. Maj stilar av prydnadsväxter bokstäver som används för att försköna scrapbooksidor säljs i utbudet butiker. Genom att helt enkelt limning breven till ram för att stava ett namn eller en fras kan du skapa en personlig bild ram som uttrycker känslor eller helt enkelt titlar bilden som visas. Utsmyckning breven kommer i alla former, storlekar och färger som låter dig skapa ett eget utseende.

Ett annat alternativ för att skapa en personlig bildram är att lägga torkade blommor, band, eller andra utsmyckningar till hörn och kanter av bilden. Ett bröllop porträtt, till exempel, kan visas i en ram som är prydd med barnets andning och band för en unik, men personlig, titta. På samma sätt kan barn bilder visas i ramar som har små föremål limmas runt kanterna. Du kan skapa klarhet någon personlig look genom att helt enkelt använda din fantasi.

Personligt tavelramar behöver inte stanna vid enkla ramar heller. Du kan köpa ramar skugga rutan och dekorera insidan lämpligt eller pryder tovigt ram runt bilden med dekorativa papper och dekorationer. Personlig tavelramar behöver inte reserveras för bara bilder, som du kan också använda dem för att styra minnesvärda eller meningsfulla dikter eller noter.

Oavsett utseende du vill uppnå, prova att placera olika objekt på olika platser runt din bild ram och inuti den också. Experimentera med olika mönster innan du använder klister ger dig en chans att nå den exakta utseende du går för. Personlig tavelramar göra en fin present samtidigt som det är trevligt att hålla.

Även om du kan köpa personlig tavelramar från olika källor, det bästa sättet att ge en ram till en personlig touch är att skapa det själv. Kom ihåg att använda rätt lim för den typ av ram du har. Trä och plast kräver ibland olika typer av lim. När du köper ramar för att anpassa, tänk på det mönster du planerar att försöka köpa lämpliga ramar. Bredare, flackare ramar fungerar bäst för att lägga till utsmyckningar till ytterkanterna, medan rundade, snävare ramar fungerar bra för dekorativ materia. Oavsett mönster du väljer, skapar en personlig bild ram är ett roligt sätt att utöka värme och kreativitet till din vanliga ögonblicksbilder och porträtt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.