Vad är några bra Stickning Projekt för nybörjare?

Stickning är en tidlös hantverk som aldrig verkar ebba i popularitet. En del av orsaken stickning är så populärt är att även nybörjare kan sticka vackra och praktiska saker. Hattar, filtar baby och halsdukar gör ofta perfekt stickning projekt för nybörjare.

en halsduk är perfekt som en av de allra första stickning projekt för nybörjare. Det kan göras genom att använda endast ett stygn. Dessutom är bredden på en scarf ganska smal, så att raderna kan ske ganska snabbt och detta kan kan motivera en nybörjare att avsluta projektet. En scarf gjorts med chunky-vikt garn på mycket stora nålar är en av de snabbaste stickning projekt för nybörjare. Det finns många enkla mönster tillgänglig för mössor som gör stora stickade projekt för nybörjare. Stickning en hatt kan vara en av de stickning projekt som är bra för undervisning i grunderna i stickning och hur man kan följa ett enkelt mönster. En nybörjare bör hålla sig till en färg av garn och en hatt mönster som använder bara en purl stygn eller sticka och purl maskor utan komplicerade öka eller inslagning maskor.

Baby filtar är bra starter stickning projekt för nybörjare som till slut skulle vilja göra större filtar. Återigen är en början Knitter bästa med mönster som verkligen är stickning projekt för nybörjare, så att inga komplicerade inslagning och ökande tekniker används. När den enkla sömmar och tekniker behärskas av ett fåtal stickning projekt, kan Knitter mer tillförsikt gå vidare till en lite mer avancerad stickning projekt. Brokig eller flerfärgad, garn är ett bra val för baby filtar eftersom den tillför intresse utan några komplicerade maskor eller mönster färg.

Alla dessa tre stickning projekt för nybörjare är totable och kan bearbetas på nästan var som helst. Den sjalar och hattar kan göras i barns eller vuxens storlekar. Även en nybörjare kan göra en halsduk och hatt uppsättning eller filtar baby som är lämpliga att ge bort i present.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.