Vad är Easy Fotografitekniker att förbättra mina bilder?

Great fotografi är en blandning av tur och skicklighet. Det är viktigt att veta hur man arbetar kameran och att känna igen några grundläggande fotografering termer. Det är också viktigt att ha kameran i närheten hela tiden, så man vet aldrig när det perfekta ögonblicket för en bild kommer att presentera sig. Om din vanliga kamera är för stor för att bära med sig, såsom en Single Lens Reflex (SLR)-kamera, överväga att få en mindre digitalkamera att bära med dig för att förhindra missade möjligheter. Veta Fotografitekniker kan också förbättra resultatet av dina bilder. p

Stora fotografier uppnås genom att komma nära motivet. Inte bara är dessa bilder lättare att fokusera, men det gör sig av med alla störande bakgrund element. Detta fotografi teknik är ett av de enklaste sätten att göra en enorm förbättring av bilden tar färdigheter. Undantaget från detta är för bilder där bakgrunden är en del av scenen. Kom ihåg regeln om tredjedelar, innan du tar en bild, mentalt dela scen i tre rader och tre kolumner. Tyngdpunkten i bilden ska centreras eller konstnärligt placeras. Det bör finnas inslag lämpade att flytta betraktarens ögon från en del av bilden till den andra.

Läs mer om kameran hastigheter och tider exponering. Vet hur man använder manuella inställningar på kameran. Veta när man ska använda en högre eller lägre bländare, till exempel, kan göra en enorm skillnad i hur bilderna visar. Leka med dessa inställningar för att få kreativa bilder från vad som kan köras-of-the-mill ämnen. Flesta kameror tillåter fotografering tekniker såsom långa slutartider och mindre mängder av ljus kommer inDessa små förändringar kan göra stor skillnad.

Ta bilder på morgnar eller kvällar, eller på mulet dagar, för att få bästa belysning för utomhusbruk skott. Använd ljus som kommer in från ett fönster för inomhus skott. Ställ upp extra belysning vid behov. Om ljuset är för starkt, kommer bilden antingen för mörk eller urblekta. Den hårda ljus under mitt på dagen är för ljust för de flesta typer av fotografi.

Live action Bilderna visar rörelser och aktiviteter i det dagliga livet. Få bilder på dina frågor medan de går om sina ordinarie arbetsuppgifter. De kommer att bli mer avslappnad och naturlig, och du kommer att få bättre bilder. Försök ta bilder från subjektets nivå. För barn, innebär detta vanligtvis att få ned låg för att få bästa perspektiv. Använd ett stativ. Rörelse kan sudda bilder, särskilt när du använder en längre exponeringstid. Ett stativ kan du hålla kameran stilla under skottet, förebygga oskärpa. För gör-det-själv familjeporträtt, detta ger dig även möjlighet att komma in i bilden. Ett stativ kan du även fokusera på att komponera bilden och ställa in kameran i enlighet med detta, utan att oroa dig att hålla kameran med en hand samtidigt som man gör allt annat med den andra. Detta är särskilt användbart när du använder en fjärrkontroll blixt.

Ta det självklara bilder, men också ta mindre självklara. Till exempel, förväntar sig alla en bild av ett nytt barn kelade i sin mammas armar. En mindre tydlig bild av barnets små fötter jämfört med föräldrarnas händer, eller om barnets fingrar ringlad runt hennes pappa fingrar. Det är mindre uppenbart bilder är mer konstnärligt, och också ge perspektiv som andra bilder inte får fånga.

Knowing grundläggande Fotografitekniker och tips kan göra en skillnad i hur väl din fotografier visar sig. Det är viktigt att experimentera med nya metoder tills du känner dig bekväm nog att använda dem i vanliga situationer. Digitala kameror är bra för detta, eftersom du får omedelbar feedback på hur bilden blev, och kan göra justeringar i enlighet med detta för nästa skott. Det är viktigt att fortsätta bygga på dina kunskaper om Fotografitekniker. Det finns alltid nya tips och tricks för att lära som kan förbättra bilden med färdigheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.