Hur kan jag dekorera en Elegant julgran på en budget?

Ja, det är möjligt att dekorera en elegant julgran på en budget. Några av de vackraste julpynt är också den dyraste, men om du använder dessa dyra smycken som inspiration, kan du göra dina egna lyxiga, men prisvärda Christmas ornament för ditt träd. Var uppmärksam på vilka typer av juldekorationer fånga er uppmärksamhet och vad om dem är attraktiva för dig så att du kan skapa en vacker julgran.

Färgscheman är ett bra ställe att börja. Vanligen två färger som guld och rött eller silver och blått skapar ett elegant utseende. Du kan också använda olika nyanser av samma två färger för ett rikare layered look. Kolla hantverk, butiker dollarn och second hand-butiker för att hitta några objekt i dessa färger som ser dyrt men inte är sådana som vanlig silver bollar. Även om de ser billiga eller delvis slitna ut, kan du heta lim stilrena utseende band och andra trim för att dekorera en elegant julgran på en budget. Förutom en elegant färgschema, bör du också ett grundläggande tema i åtanke. Du kan ha en snö eller vinter underland look som är blå och silver med vita och tydliga accenter. Även billig klar plast istappar kan inreda ett elegant julgran på en budget om du byter ut det tunna billiga byglar och lägg tunna sidenband i en vacker nyans av blått. Eller använd dubbla längder på band i både blått och silver eftersom hela spolar av band kan ofta finnas till fyndpriser på dollar affärer eller second hand butiker.

Genomskinlig plast bollar är ganska billiga, kan ännu dekorera en elegant julgran på en budget om du lägger trevligt band galgar och fyll bollarna med smakfullt utseende material. Beroende på ditt tema kan du använda siden blommor eller flockade duvor och även lägga japanska origami hopvikt papper former inuti klar bollar. När man kombinerar dessa med andra dekorationer på ett träd, se till att samordna färgerna försiktigt för att undvika en tacky ut.

Bredband band som är ganska bred och har trådbunden kanter kan göras till enkla bågar som verkligen kan inreda ett elegant julgran på en budget. Large, kan enkla rosetter i elegant eller glittrande tyg med några vanligt ornament i en färg som kontrasterar mot bågen färg vara tillräckligt för att skapa en dramatisk och dyrt titta till ditt träd. Var noga med att utrymme fören jämnt på trädet. Du kan använda twist banden osedd på bekostnad av fören för att ansluta dem till trädgrenar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.