Vad är uppfyllda?

Metropolitan Opera, känd som "the Met, är" den uruppförande plats för opera i USA, och en av de ledande operahus i världen. Den ligger vid Lincoln Center för scenkonst, ett komplex av konst organisationer i New York City. Över 200 föreställningar är iscensatt på Met varje år under grundserien och i lågsäsong är de stadier används av gästande opera företag och grupper som American Ballet Theatre för att genomföra ytterligare föreställningar. p

besökare Met ofta drabbas av storheten i operahuset, som upplever utsmyckade konstverk och fantastiska arkitektoniska detaljer. The Met är också stolt över ett antal tekniska innovationer på operan, såsom librettot översättningar som visas på baksidan av sätena, snarare än på supertitles över scenen. The Met's backstage anläggningar anses allmänt vara bland de bästa i USA, eftersom Met måste kunna rymma fantastiska, stora datamängder och snabba som förändringar i sina produktioner, tillsammans med enorma avgjutningar av opera stjärnor, musiker och stödja sångare . bildades The Metropolitan Opera Association i 1880, och inledningsvis stöd av abonnenter som köpt boxar på den ursprungliga platsen för Met på Broadway. Första opera presenterades på Met var Faust , 1883. Efter flera remodels i början 20th century, blev det uppenbart att den så kallade "Old Met" på Broadway var inte längre räcker till, och Met flyttade till Lincoln Center, dess nuvarande hem, 1996.

Lincoln Center är en unik New York Institution. 12 scenkonst organisationer sprawl över grund av Lincoln Center, erbjuder ett brett utbud av föreställningar att välja mellan på varje dag på året. Besökare på Lincoln Center kan titta på balett och annan dans, närvara vid konserter och forska vid Lincoln Center: s väldiga bibliotek förutom att lyssna till föreställningar på Met. som den främsta operahus i USA , värd för träffades regelbundet amerikanska debut internationella operor, liksom föreställningar debut av helt nya operor. The Met är också värd just opera företag som de vill göra i USA. Ser visar på Met är relativt lätt, ett brett utbud av biljettpriserna tillgodose ett sortiment av budgetar, och de kan köpas online på Met hemsida, via telefon eller på Met's box office.

För dem som inte kan resa till Met kan Met reser också till sina fans. Sedan 1931 har den Met sänder live framträdanden under internationella etern under sin ordinarie säsong. Dessa sändningar kan höras på lördag morgon, och de finns tillgängliga på ett flertal radiostationer. Station listor är tillgängliga från Metropolitan Opera webbplats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.