Vad är en Bugle?

Ordet hornet får komma ihåg att "Boogie Woogie Bugle Boy" som utförs av Andrews Sisters från 1941, men hornet historia går mycket längre tillbaka än så, tillbaka till de dagar då det användes för jakt samtal. Även om de är bleckblås-liknande trumpeter, tromboner och tubor-äldre Bugles hade några ventiler. Idag finns ventil Bugles, och det nyare konstruktion ökar platser som trumpetare har tillgång till. Både Mellofon och flygelhorn kan ses som ättlingar till Bugle.

Det Bugle är starkt förknippad med militären eftersom hornet samtal kom att användas som signaler för att meddela evenemang till trupperna. "Taps" är en officiell Bugle Call används i USA militär för högtidliga tillfällen såsom begravningar och minnesmärken. Det är också den signal som spelas varje kväll för att förmedla budskapet att arbetet i dag är klar och ljus ska vändas ut. Den nuvarande musik var anpassad från ett tidigare stycke musik i juli 1862 av en EU-General, som hette Daniel Butterfield, biträdd av en trumpetare i hans brigad som heter Oliver Willcox Norton.

"Revelj," en mycket ljusare stycke med massor av energi, är Army signal till uppropet i början av dagen. Andra Bugle området kräver innehålla tillkännagivandet av vanliga, vardagliga händelser: "Assembly", "Breakfast", "Mail Call", "Drill Call" och "Mess Ring," till exempel. Men andra samtal var området signaler om viktiga militära operationer, som "Rally"-används för att samla trupper, "Retreat"-kommandot för att falla tillbaka under ett militärt ingripande, och "The March" för att låta soldater veta att det var dags att vara på språng.

Förutom sin militär användning, är hornet ett viktigt inslag i den amerikanska trumman och hornet kår, som utvecklades från Marching Band. Trumman och hornet kåren består av en colorguard, den percussion avsnitt, som innehåller grop slagverk samt marscherar batteri Drumline, och marscherade batteriet Hornline. Tre olika storlekar Bugle-sopran, baryton, och kontrabas-liksom mellophones och euphoniums, normalt återfinns i Hornline.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.