Vad är Sand Art?

Termen "sand konst" kan syfta på flera olika typer av konstnärliga hantverk skapade med sand, såsom det finns på stranden. En typ av sand konst refererar till burkar eller flaskor fyllda med färgad sand, som kan vara lager för att skapa ett vackert utseende. Detta är en kul och enkel aktivitet för barn. Om du har en burk med sandstrand, kan du använda Livsmedelsfärgämnen eller särskild färg pulver för att ändra färgen på sanden. Du kan skapa flera högar med sand i olika färger, som sedan kan skiktad på något sätt du vill. Om du placerar lager färgad sand i en vacker flaska, kan det vara en härlig Keepsake eller pryd tillbehör.

En annan typ av sand konst hänvisas till målningar sand konst som är traditionella i indianska kulturen. I denna form av sand konst, sandstrand separeras i olika högar och färgade i olika färger. Sedan placerar du försiktigt limma på ett papper, och häll en färg av sand över papperet. Efter några sekunder, vänd på papperet och skaka den för att ta bort överskott av sand: det bör hålla fast endast om du tidigare har släppts ut limmet. Upprepa lim och sand process med andra färger, så att du kommer att få utforma sand konst som du vill. I indianska kulturen, kan dessa målningar vara mycket invecklad och vacker, men du kommer förmodligen inte att kunna matcha denna nivå utan en hel del övning.

Den slutliga typ av sand konst hänvisar till sand konst som skapas genom att göra skulpturer av fuktig sand. Den mest primitiva formen av denna sort av sand konst skulle vara sandslott som barn på stranden, med formar att forma skulpturen. Sand konst skulpturer kan bli mycket mer ornamenterad än detta, och kan använda verktyg och färgämnen för att fullfölja den skulpturer. Många sand konst skulpturer kan vara lika stor som en person, eller ännu större, och det finns ett mycket vackert mönster. I många länder i hela världen finns sand skulptur tävlingar som kommer att dela ut pris till de tävlande som har skapat den bästa skulptur Sand Art.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.