Vad är Easels?

Om du är en artist eller avser att vara en, kan du hitta ett staffli som krävs för din verksamhet. Easels hålla tvådimensionella medier-en duk eller papper-medan du arbetar. Stafflier kan också användas för att visa det färdiga arbetet, i en konst visa eller helt enkelt som en dekorativ del i ditt hem. är Easels traditionellt uppbyggda av tre ben, som utgör ett stativ. Benen är fästa upptill. De två främre benen motsätta mitten benet, som svingar bakåt för att bilda stativ och bröstlapp staffliet. En hylla som löper horisontellt över de två främre benen stöder konstverket. p

Easels har använts sedan urminnes tider. Även tidigt stafflier var förmodligen mycket råolja, har utformningen av moderna stafflier har förbättrats och kan nu erbjuda artister många användbara funktioner. Stora stafflier görs ofta med teleskopiska ben, ben som störtar samman till en kortare längd för enkel transport. Inte alla stafflier är gjorda i traditionell stil trefot, några stafflier har fyra ben, en stabil bas, hjul på undersidan för ökad rörlighet, eller om flera sidor som konst kan bearbetas eller visas.

Easels kommer i olika former och storlekar. Barn-sized stafflier finns för era små. De minsta stafflier används på toppen av bord, medan den största stafflier stå på golvet. Easels får helt enkelt hålla duk, papper, eller en tvådimensionell konstverk. Utförligare stafflier, ofta kallat färg stationer, kan också ha utrymme för färg, penslar, papper och andra förnödenheter konst. P

Easels kan också vara tillverkade av olika material. Traditionellt gjordes stafflier av långa träbitar. Idag kan de vara konstruerade av metall, också-särskilt de som har speciella egenskaper, såsom teleskopben.

När du använder ett staffli, en palett används ofta som en yta för att blanda färger. En palett är en platt, tunt trä eller plast, antingen i form av en rektangel eller en snurras oval. En palett har ett hål på sig att sätta en eller två fingrar på handen som håller det. Även konstnärer verktyg såsom stafflier och paletter kan föra tankarna till pittoreska bilder av en målare säljer porträtt i parken, många typer av artister hittar dem nyttigt och nödvändigt, verktyg för deras handel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.