Vad är en succé Pen?

Ett dopp penna är en penna som ska doppas i en särskild bläckbehållare, i motsats till en reservoarpenna, kulspetspenna, eller annan penna som har en inbyggd bläckbehållare. Dip boxar också kallas pärlsocker pennor, för när ett dopp penna är doppad i en bläckbehållare, en liten mängd bläck finns vanligtvis lagras i pennans metall NIB, eller tips. Ofta kan spetsen för ett dopp penna tas bort ur pennans kropp och byta plats med en annan spetsen som är bättre för vilken uppgift pennan används för. Nibs allt från breda och platta, för kalligrafi syften, till små och mycket spetsiga, för exakt skriftligt eller konstnärligt verk. kan en mängd olika material användas för att doppa pennor. Spetsen på pennan är oftast gjort av metall, eftersom den måste vara både hållbart och flexibelt. Kroppen eller handtag av pennan kan tillverkas av nästan vad som helst. Gemensamma material inkluderar plast, ben och trä. Några dopp pennor är gjorda helt i glas, även om de är användbara, de tenderar att vara mer prydnadsändamål än någonting annat.

Trots att det är lite besvärligt att använda, doppa pennan fortfarande ser en utbredd användning i vissa områden, men det är sällan används för standard skrift. Dip pennor tenderar att vara mycket billigt eftersom de vanligtvis är gjorda av billiga material. Deras nibs kan slås ut, vilket gör dem väldigt användbara för konstnärer. Dip pennor kan hantera en mängd olika typer av bläck, som Indien bläck, som tenderar att täppa och skada pennor. Konstnärer använder en rad olika typer av bläck, så de tycker att det är mycket fördelaktigt att ha en penna som kan hantera dem.

Före uppfinningen av doppa pennan användes pennan som huvudsaklig skriver genomföra. Gåspenna pennor gjordes från fjädrarna av stora fåglar. Gåspenna pennor fungerar på i stort sett samma koncept som dip pennor, de behöver ofta doppade i en separat bläckbehållare. Dip pennor bättre på begreppet pennan pennor eftersom de är mer hållbara och mer långvariga än befjädrade motsvarigheter.

En del konstnärer, illustratörer och kalligrafi fortfarande regelbundet använder doppa pennor på grund av sin flexibilitet och lågt pris. De är mycket ofta används av serietecknare och inkers grund av deras förmåga att producera ett brett utbud av linje tjocklekar. De favor också doppa pennan eftersom det låga priset och förmåga att byta spetsar tillåter täta byten i färgen på bläck.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.