Vad är en Song Flute?

Song flöjter är en plast version av sopran recorders. Inspelaren är en tidig vindinstrument. En blåste i toppen av en urholkad rör och gjort olika toner genom att använda olika fingrade mönster på hålen ner fronten. Till skillnad från en flöjt är sång flöjter hålls mer som en klarinett. P

Barn introduceras ofta sång flöjter i musik grammar school program. De får lära sig grundläggande noter men resultaten är inte alltid allmänt charmig. Speciellt med de billiga modellerna som spelas av barn, är det extremt lätt att spela noter platt eller skarp genom att blåsa i sång flöjter för hårt eller för mjukt. kan detta också uppnås med dyrare trä-brännare, men den billiga gör av plast dem predisponerar dem mot klingande något gäll. Resultat i sång flöjt klasser för barn beror på hur mycket barnen är villiga att öva, och hur väl bevandrade läraren är att förmedla vikten av andningskontroll. Barn som får äga sin egen sång flöjter tenderar att ha fler möjligheter att öva.

Song flöjter eller brännare finns i flera storlekar. De flesta barn lär sig på flöjter sopran song. Större brännare den funktionen alt, tenor och bas ljud kan ge imponerande djupt ljud. Tiny brännare liksom Sopranino når konstaterar liknande i höjd med en piccolo. The 19th century försummades i hög grad låten flöjt framför nyare blåsinstrument, men många kända kompositörer har många duett, trio och kvartett stycken för brännaren.

Klassiska kompositörer, särskilt experimentera med begreppet multipla harmonier som produceras en hel del musik till låten flöjt. Ett fåtal centrala brännaren kompositörer från renässansen inkluderar Heinreic Issac och William Byrd. Senare kompositörer som J. S. Bach och Vivaldi skulle komponera flera stycken för olika stora brännare.

Om ett barn är faktiskt intresserade av att lära sången flöjt, kan det vara en av de roligare instrument att lära sig. Det finns många böcker som kan hjälpa barn att lära sig på sin egen takt. Om två barn är intresserade av att spela, kan du söka efter böcker som lär ut grepp och melodier för både alt och sopran recorders. På detta sätt kan dina barn lära duetter från början.

När barnen visa sina talanger med sång flöjter, kan du överväga att köpa något dyrare trä brännare. Som musikinstrument gå, trä-inspelare för studenter är några av de minst dyra instrument. Du kan ofta hitta ett begagnat trä eller trä med plast tippade brännaren för mindre än $ 50 (USD). I allmänhet kommer en något bättre kvalitet song flöjt än de som tillverkats för eleverna gör en trevlig melodi som låter när de spelas upp korrekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.