Vad är Sugar Art?

Socker konst är en specialitet inom godis och bakverk göra området som innebär att använda socker för att skapa komplexa former, scener, texturer och mönster. Visar socker konst visas i en mängd olika inställningar, från bröllopstårtor till skyltfönster, med socker konst är speciellt vanligt under vintern semesterperioden. Hantverkarna på toppen av sin bransch går även tävlingar socker konst grop sina färdigheter mot andras, och det visar på dessa händelser kan vara ganska häpnadsväckande.

För att göra socker konst, behöver människor utbildning i arbetar med socker. En mängd olika tekniker som kan användas för socker konst, inklusive blåst och drog socker, och alla dessa tekniker kräver kompetens och praxis. Socker kan vara mycket petiga att arbeta med, och ibland farliga, när det gäller sugarworking tekniker som innebär upphettning av socker till höga temperaturer. En skicklig hantverkare kan skapa en rad figurer i blåst socker, inklusive djur och ornament. Drog socker kan användas för att skapa band av socker och liknande prydnadsföremål, och folk kan också fungera med socker som har gjutna i olika former. Medan vissa hantverkare arbeta med vanligt socker, mest använda färgämnen, för allt från förvånansvärt realistiskt blommor till känslig blåst socker utsmyckningar på en semester-tema tårta. denna konstform är mycket ömtåliga. Socker konst kommer att börja försvaga och smälta om den utsätts för fukt eller höga temperaturer, och många socker skapelser är också mycket känslig. Den ömtåliga socker är en av de saker om socker som tilltalar några hantverkare, eftersom deras kortlivade skapelser är utformade för att njuta en kort tid bara. En del människor specialiserar i ätliga socker konst, till exempel dekorationer till tårtor. Andra kan använda stabilisatorer som inte är säkra att äta för att göra mer hållbara skulpturer. Culinary skolor ibland omfattar en uppvisning av stabiliserad socker konst som en sista termin projektet med studenter som arbetar tillsammans för att bygga en scen helt i socker. Candy butiker kan också använda socker konsten som en säsongsbetonad dekoration, och mindre socker konst dekorationer är också ges som gåvor i vissa kulturer.

p

människor som är intresserade av att lära socker konst kan ta specialitet kurser från kulinariska skolor där de lär sig hantera socker. Vissa kockar erbjuder också at-home workshops för personer som kan ordna en liten grupp intresserade personer som vill lära sig om socker konst hemma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.