Vad är Lampwork?

När man talar om att skapa något med glas som är tänkt att vara en vacker utsmyckning, då du talar om konsten att lampwork. Här är lite information om lampwork och hur detta konstnärliga uttryck kan nåd ditt liv på flera sätt.

Lampwork handlar om att arbeta med glas. Men är i fokus för lampwork inte om att skapa grundläggande objekt som är avsedda att ge en användbar funktion, t. ex. skålar, bägare eller plattor. Lampwork handlar mer om äktenskapet att skapa glas och använda den för att göra saker som är tänkta att vara dekorativa. Det kanske bästa exemplet på lampwork är i utformningen av pärlor. Handgjorda lampwork pärlor är ett resultat av skicklighet att förbereda smält glas och kreativitet att tänka glaset används för att skapa unika och färgglada pärlor som kan användas på flera sätt. Genom att blåsa glasmassan i olika storlekar och former, kan lampwork pärla användas till att göra färgglada delar av pärlor och i förberedelserna av handleden och armband vristen. När det gäller kläder, kan lampwork vara medlet för att förbereda en särskild pärla för att sys in i tyget i en tröja, jacka eller andra plagg. Lampwork Pärlor skiljer sig från andra typer av pärlarbete att glasen kan ge en rikedom av nyans och gnistra som inte kan tillhandahållas av många andra typer av pärlor.

Lampwork är ett medium som gör det möjligt för individen att komma med allehanda intressanta mönster och färgscheman för pärlorna. Medan traditionella runda pärla är en favorit, finns många lampwork skapelser formad i andra geometriska former, liksom ibland föreställande djur, ansikten, eller andra föremål. Lampwork kan ge pärlor som är liten och perfekt för pryda ett vackert smycke, eller de kan användas för att skapa vilda och Sassy smycken bitar. Eftersom lampwork kan vara så enkelt eller så vilda som ni vill, är de starkt favoriserade i både mode cirklar och hantverk cirklar också. Allehanda intressanta lampwork pärlor kan användas för att smycka korgar, draperier, kransar, ringar servett, och bara om något annat som du kan tänka dig. Om en pärla kan användas, då lampwork produkter kommer sannolikt att vara idealisk.

Även om du inte är skicklig med att skapa dina egna lampwork mönster, kan du ändå besöka din lokala hantverk lagra och plocka upp lampwork produkter som du kan använda för att göra din egen delar av pärlor, eller att dekorera runt huset. Förutom att vara en underbar visuell alternativ, lampwork produkter i båtar butiker tenderar att vara mycket prisvärd. Plocka upp ett par olika utföranden och du kommer snart överens om att lampwork pärlor göra ett trevligt tillskott till ditt hem och garderob.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.