Vad är Craft Foam?

Craft skum är en smidig, flexibel bearbetning av material som säljs i tunna skivor och diverse former. Den finns i svart och vitt samt en mängd olika färger som röd, grön, ljusblå, mörkblå, brun, gul, orange, brunt och rosa. Craft skum kan användas på många olika sätt att skapa färgstarka tillbehör såsom semester och party dekorationer samt barnprojekt hantverk.

Assorted former av hantverk skum såsom olika storlekar av ovaler, cirklar, trianglar och kvadrater, säljs i blandade färger i paket som kan ha 250 eller 500 bitar. Detta är idealiskt för barn att arbeta med eftersom bitarna lätt kan hållas i handen och limmade på en bit färgad kartong eller ett ark med hantverk skum för att skapa färgglada konstverk. Filt märkpennor, eller markörer, plus lite fantasi kan hjälpa omvandla skummet formar sig till blommor, blad, djur och ett oändligt antal skapelser. Vissa typer av skum former är självhäftande och dessa är bra för farkoster projekt med yngre barn eftersom inga stökigt lim behövs. Förutom förpackningar med blandat vanligt geometriska former, finns det tema påsar av detaljerade stycken båtar skum som säljs för barnens projekt. Ett exempel är skal och sticka dinosaurier i olika färger eller multicolor hav former liv. Barn kan tillämpa formerna för kartong eller ark farkoster skum tillsammans med ritningar och annan skum former de skapar.

Äldre barn och vuxna ofta skära plåt hantverk skum till former för att göra festliga dekorationer. Till exempel kan skum lakan i orange och svart användas för att skära ut pumpor och fladdermöss att skapa Halloween dekorationer. En svart filt markering kan användas för att dra ansiktsdrag på pumpa form, medan små bitar av vitt och rött skum kan skäras i cirklar för att limma på BAT former för ögonen. Om hål görs med sax på krönet av bitar, kan klar METREV läggas till så att bitarna kan hängas upp i taket, t. ex. ovanför ett bord med mat för att skapa en festlig leta efter en Halloween-fest.

Door galgar, bokomslag och märken bok är andra populära användningsområden för listigheten skum ark. Bokstäver kan också skäras ur skummet att använda på banners som att skapa ett meddelande som Happy Birthday, Sarah . Skum frimärken kan göras från arken genom att klippa ut figurer försiktigt i färg och sedan stämpla bilden på ett projekt genom att trycka på ytan. Craft foam ark finns i olika tjocklekar och ytbehandlingar såsom matt, glans och glitter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.