Vad är Boro Pärlor?

Boro granula pärlor tillverkade av borosilikatglas, en mycket hård, vilket varaktig glas utvecklades ursprungligen för laboratorie-glas och köksredskap. Borosilicate granula, som ett resultat av mycket tåliga och härdiga, och de kan användas i många olika sätt. Många hantverk butiker säljer Boro pärlor, och sådana pärlor också görs av glasblåsare och hobby, som kan sälja en del av granulum ställer till allmänheten. En utmärkt källa för Boro pärlor är hantverk mässor, där mindre glasblåsning företag kan ha sina produkter på displayen. p

Borosilicate glas utvecklades i slutet av 1800-talet och i början var det främst finns i tydlig form. Under 1980-talet började dock flera glas företag tillverka och sälja färgade borosilikatglas, skapa en marknad för produkter konstglas tillverkat av borosilikatglas, som lampskärmar, vaser och pärlor. Northstar Glasbruk är en välkänd tillverkare av färgade borosilikat pärlor för konstglas handel, som producerar en rad olika färger inklusive opaliserande borosilicates för konsthantverkare att arbeta med.

Konstglas Boro pärlor kan vara extremt utarbeta och ibland ganska dyrt. De har normalt en virvel av färger, och de kan variera mycket i storlek, eftersom dessa pärlor är handblåst, de är vanligen en av ett slag. När en glasblåseri sätter sig att göra en uppsättning, han eller hon gör hela uppsättningen vid ett sammanträde, för att hålla förhållanden så enhetlig som möjligt och därmed säkerställa att pärlorna matchar, även om de alla ser lite annorlunda ut. Det är också möjligt att hitta billigare producerats kommersiellt Boro granula, som kan sakna de fina detaljerna och konstnärlig karaktär konstglas, men ändå vara fullt tillräckliga för många projekt. är dessa pärlor också ibland kallas Pyrex pärlor, med hänvisning till ett populärt märke av borosilikatglas. De kan användas i en mängd olika pärlarbete projekt, från halsband till postischer, och många människor tycker om att arbeta med Boro pärlor, eftersom de kan vara ganska slående utseende och de har inte samma problem med sprickbildning och brott än andra pärlor.

Som en allmän regel, Boro pärlor ser bäst ut i naturligt ljus, helst på en ljus dag. Inomhus kan pärlorna ser lite mörk och tråkig, dämpande av levande färger och mönster som används. När du handlar för Boro pärlor, kan du överväga detta. Om du kan, ta pärlorna i ljuset av ett fönster eller utomhus, om affärsinnehavaren låter dig se hur de ser ut i naturligt ljus, som ni kommer att förvånas över den rikedom av färger.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.