Vad är Animation?

Animation är en typ av optisk illusion. Det innebär uppkomsten av rörelse som orsakas av visning av stillbilder efter varandra. Ofta är animation används i underhållningssyfte. Förutom dess användning för underhållning, är animation en form av konst. Det är ofta visas och firas på filmfestivaler över hela världen. Också användas i undervisningen, har animation en plats i lärande och pedagogiskt applikationer.

Cartoon animation ofta anses vara animation i sin klassiska form. Den animerade tecknade gjorde sin debut i början av 20th Century och uppmanar till användning av 24 olika ritningar per sekund. I traditionella tecknade filmer, är ramar hand dras.

Animation är både tidskrävande och kostsamt att producera. Av denna anledning är de flesta av de animation gjorda för TV och film producerad av professorer Studios. Men det finns också många oberoende filmbolagen. I själva verket finns det många resurser, såsom lägre kostnader program animation och distributionsnät, som gör arbetet i den oberoende animatör mycket lättare än den var tidigare. När animation används för filmer eller filmer, varje ram tillverkas individuellt. Ramar kan produceras med hjälp av datorer eller fotografier av bilder som är antingen dras eller målade. Ramar kan också skapas genom att förändra en modell enhet i det lilla och med en speciell kamera för att ta bilder av resultaten. Oavsett vilken metod som används, film eller filmen som resultat lurar ögat till att se en kontinuerlig rörelse. p

Persistence of vision är ofta beräknas som orsak ögonen kan luras att se kontinuerlig rörelse som inte är som verkligen händer. I grund och botten, hjärnan och ögonen samarbeta, att lagra bilder för en bråkdel av en sekund. Mindre hopp eller ekon automatiskt jämnas ut av hjärnan. Eftersom animeringsbildrutor skjuts med mycket snabb pris, de flesta individer se rörelse utan stopp.

Tänk på att fortsatta vision är en teori och inte ett beprövat koncept. Många film akademiker och teoretiker acceptera dess relevans för animering. Det finns dock vissa forskare som kallar teorin en fullständig myt.

Även arbetet med att producera animerade filmer och tecknade serier kan vara intensiv och arbetsam, datoranimation kan göra processen mycket snabbare. Datorteknik förbättras ständigt, och yrkesverksamma kan skapa verklighetstrogna karaktärer med hjälp av datorer och speciell Animation programvara. Men skickliga animatörer fortfarande behövs för att producera kvalitets animationer. Efter allt, datorer ännu inte kan göra konstnärliga val och få verklig passion till enkla bilder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.