Vad är en trummaskin?

en trummaskin, som ibland kallas rytm maskin, är en elektronisk, digital trummis. Mindre och lättare än ett videoband, trumman maskinen levereras med olika repeterande trumma mönster och stilar för att fungera som Backbeat för allt från hårdrock till jazz, pop, funk, salsa och hiphop. Tempo eller slag per minut (BPM) är justerbar, och några trummaskiner även percussion ljud.

Liksom de flesta digitala enheter, de trummaskin har en LED-skärm för att cykla genom "fläckar" eller spår namnges efter musikgenre. "Hard Rock" kan vara en kategori, med 10 eller fler spår varianter kallade HR-1, HR-2, HR-3, och så vidare. Varje spår i den kategorin skiljer sig från de andra på något sätt. Man kan använda kick trumman på ett extra beat, medan en annan kan innefatta Toms eller en cymbal rida.

Preset plåster ger användaren ett brett utbud av färdiga val. Byta till en annan genre eller kategori erbjuder en helt ny uppsättning av relativ val. En trummaskin kan komma med flera "trumset" att alla har sin egen "röst" eller effekter. Andra händig fläckar av trummaskin omfatta början, raster och ändelser. Dessa kan sys ihop med standardmönster att Förinställningen en hel sång-ett bra verktyg för solister och låtskrivare.

Många modeller kommer med tryckkänslig pads för finger trumma. Trampdynorna skall varje tilldelad en trumma ljud, såsom bas, kick, snare, hi-tom, låg tom, cymbal krasch och mer. Spela på skoj eller spela in plåster till digital-minne för senare användning. Du kan även spela in en befintlig plåster samtidigt lägga till egna ljud på den, gör låtar anpassningsbara.

en trummaskin kan också vara ett syntetiskt spår basgitarr. Bass "röster" eller effekter kan inkludera slap, finger, plocka, synth och akustisk . Det är lätt att öva din kotletter eller skriva egna låtar medan du spelar med en "trio". Vissa trummaskin modeller går det att mata ackordföljder att automatiskt överföra basen så att den kommer att spela tillsammans med dig, snarare än tvärtom. Detta är en fantastisk funktion för låtskrivare sätta ihop en demo eller spela in låtar för eget nöje.

Trummaskiner har ingen talare, men har en mängd olika ingångar och utgångar. Hörlursuttaget tillsammans med? "Mono-in för gitarr kan du spela i timmar utan att störa hushållet eller grannarna. Line-out kan användas för extern förstärkning, att köra på en inspelning system, mixer eller annan enhet. Anslutningar varierar mellan olika modeller men många även en MIDI-jack. Den trummaskin är ett grundläggande verktyg för vilken gitarrist, värd sin vikt i guld för sin förmåga att ge bra ljud trumma spår närsomhelst och varsomhelst. Praxis är mycket trevligare och mer intressant när man spelar med en trummaskin, och låtskrivande blir mer inspirerad. En trummaskin är ett bra gig verktyg. Program att följa din fastställas på den lokala klubben.

Trummaskin funktioner varierar kraftigt, så om en viss funktion är viktigt för dig, vara säker på att det ingår innan köpa. Grundmodellen startar på mindre än 200 USD, men trummaskiner ingår också i många andra enheter, inklusive digitala effekter processorer och personliga inspelningsstudior. Om du ska skaffa en av dessa inom en snar framtid, kan du spara pengar genom att titta på dessa enheter också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.