Vad är en konst Auktion?

En konst auktion är en auktion där konst bjuds ut till försäljning. Konst är ofta auktioneras separat från andra typer av värdeföremål eftersom den är unik, och det tilltalar en viss demografisk grupp. Art auktioner kan innehålla målningar, teckningar, fotografier och skulpturer. Objekt som antika böcker, smycken och kläder kan erbjudas på vissa konst auktioner, beroende på vilken typ av auktionen. Auktionering konst på en konst auktion kan tillåta människor att säljas till ett högre pris än de kan på en allmän auktion. När konsten erbjuds för auktion, är det första steget att finna en lämplig auktionshus eller auktionsförrättare. Auktionshuset kommer att undersöka varifrån pjäs, bekräftar att det har laglig pappersarbete dokumentera ägande och genomföra tester för att avgöra om det är äkta. Processen kan också inbegripa forskning om historia pjäsen. Stycket är också värderas, så att människor har en uppfattning om hur mycket konsten är värt, och värdet kan användas som grund för ett lägsta försäljningspris.

Auktionshuset annonserar pjäsen på ett lämpligt konst auktion, vilket ger en writeup beskriver konstverket, och samma dag som auktionen kan man lämna anbud på arbetet. Auktionshus tillåta ofta människor att lämna anbud per telefon eller online utöver personligen, vilket gör det lättare att delta i auktioner runt om i världen. För high end auktioner, kan människor vara skyldig att uppvisa medel för inköp. Vid slutet av auktionen, arb säljs till högstbjudande, som skall uppvisa betalning omgående.

Art auktioner kan vara svårt att hantera. Varje konstverk är unikt, vilket gör det svårt att uppskatta värdet eller för att bestämma hur människor kommer att reagera. Verk av kända konstnärer kan hämta extremt höga priser, särskilt om de har en intressant historia, ett verk som ägs av en känd person, till exempel, kan sälja till ett pris högre än väntat vid en konst auktion. Trender inom konst är också ständigt förändras, vilket innebär att en vurm för en artist eller stil kan snabbt följas av intresse för något helt annat. Auktionshus måste organisera innehållet i auktioner noga och tid sina auktioner med samma omsorg för att hämta de bästa priserna.

När konst säljs på auktion, auktionshuset samlar en procentsats av priset som en avgift. Denna avgift omfattar arbetet i auktionshuset, inklusive säkring av konstverk, undersöka denna historia av konst, och förvalta konstauktionsfirmor själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.