Vad är en konsol Piano?

en konsol piano är en särskild kategori av upprätt, eller vertikala pianon. Den vertikala piano skiljer sig från flygeln i att locket löper vertikalt snarare än horisontellt, med strängarna stretching nedåt. Konsolen piano är en av fem kategorier av vertikala pianon med de andra fyra är det spinett, den consolette, studion, och de professionella.

Den största skillnaden i de fem kategorierna är den totala höjden på ett piano. En sann konsol piano varierar i höjd från 40 inches (101. 6 cm) och 44 inches (111,8 cm) och är mitt i höjden intervall för vertikala pianon med spinett piano är den kortaste och den professionella som den längsta. Nästan alla vertikala pianon, inklusive konsolen piano, genomsnitt 24 inches (61 cm) från golv till undersidan av tangentbordet och variera i djup från endast 21 inches (53,3 cm) till 26 inches (66 cm).

Konsolen piano vunnit popularitet i början till mitten av 1900-talet som ett piano som ingår möbler stil design med mid-range storlek och kvalitet ton. Konsolen piano var ursprungligen en 40-tums (101,6-cm) piano, men längre versioner började växa fram med standarden konsolen piano är 42 inches (106,7 cm) i höjd. Konsolen piano och andra stolpar är oftast billigare än flygel och tar upp betydligt mindre golvyta. Detta tillsammans med deras möbler-design gör dem extremt populärt val för många hem idag. Deras utseende varierar från trä slutar med intrikata inlays till moderna, lackad finish och eleganta linjer.

Trots att flygeln är den optimala utför piano i fråga om ljudkvalitet, konsolen piano uppfyller musikaliska penchants flesta hobbyister och entusiaster hem. De vertikala strängar och kompakta storlek kan ändra tonen och resonation av musiken, men en konsol piano av kvalitet konstruktion kan ge ett ljud i närheten av de större grand. Konsolen piano är den överlägset mest populära av alla pianon säljs, utan tvekan på att den är praktisk kombinerat med prestanda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.