Vad är en Tribute Band?

Vad gör du när din favorit legendariska rockbandet sönder eller medlemmarna börjar dö bort? Enkelt-du starta ett tribute band! A Tribute Band är en musikalisk grupp stå till tjänst med musik av en viss grupp, oftast en mycket berömda. Ibland är bandet så hedrade inte längre fungerar, men några är kvar på vägen. Ett band som har gett upphov tiotals tribute-band är The Beatles. Med Broadwaymusikalen Beatlemania och andra shower som 1964 , imiterar The Beatles är big business. Det är också inspirerad av en kärleksaffär med musiken.

Några Beatles tribute-band bara sjunga låtarna. Andra band använder peruker och smink för att skapa en illusion av den ursprungliga Fab Four och hyra situation utifrån hur mycket de låter som John, Paul, George och Ringo. Att kunna hålla jämna steg med The Beatles som musiker är också mycket viktig i vissa Beatles tribute band. En annan populär Tribute Band hyllning till 1970-talet KISS rockband. Dessa killar klä sig som de ursprungliga medlemmarna, teater-make-up och allt, och rocka loss till "DrLove "och" I Was Made for Lovin 'You ", medan spotta eld från scenen i bästa Gene Simmons mode. Andra band som har en tribut band reser någonstans omfatta Led Zeppelin, Creedence Clearwater Revival, Iron Maiden, Black Sabbath, The Monkees och även Osmond Brothers! Det mesta ger musiker för att bilda en hyllning band är en kollektiv kärlek till bandets musik. Många band börja med denna enkla början och fortsätter att vara framgångsrikt. Oavsett om det verkligen utgör ett band är ett ämne för en annan artikel, men Elvis Presley impersonators är verkligen en unik genre av tribut band.

Det är också en bra idé för en hyllning band att få en bra advokat ombord, av den enda anledningen att säkra prestanda rättigheter till låtar som de älskar. En advokat kan hjälpa gruppen vada igenom den juridiska gungfly av musikrättigheter, så att deras prestanda är lagliga och kommer inte att orsaka problem för de platser där de spelar. Tillgänglig för bröllop, bar mitzvahs, återträffar klass och ibland, spelningar i verkliga arenorna, är Tribute Band en modern variant av den anrika garage rock band.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.