Vad är en Symphonic Choir?

En kören , även kallad en kören , är en vokalensemble eller grupp av människor som sjunger. En kör består typiskt av fler än åtta personer och kan klassificeras beroende på vilken typ av utföras musik, hur många delar som ingår, och om gruppen består av män, kvinnor eller både och. En grupp sångare som utför en mängd olika komplexa musikaliska litteraturen ofta kallas en symfoniska kör .

Många college universitet med musik-program har en symfoniska kör, och många har utförts internationellt. En symfonisk Kören består vanligen av en selektiv grupp sångare varierar i antal och förvärva delar i koret genom audition. Allmänhet, för en refräng definieras som en symfonisk kör, det måste utföra bitar som består av flera rörelser i tre eller fler delar. får en symfonisk kör åtföljas av en hel orkester eller kan utföra utan musikalisk ackompanjemang. På grund av den långa rad av musikaliska kompositioner som utförs av en symfonisk kör, medlemmar vanligen en mycket sträng röst kvaliteter. Medlemmar av en symfonisk kör kan läsa noter med synen, underhålla sång ton och tonhöjd och mixa deras röster med hela gruppen för att skapa en stor musikalisk ljud snarare än många enskilda sådana.

Som en symfoniorkester, är en symfonisk kör som leds av en dirigent. Medlemmarna i en symfonisk kör i allmänhet placerade enligt röstomfång, precis som en orkester arrangeras i olika delar av instrument. Studenter som audition för en symfoniska kör på universitetet brukar tjäna krediter, och de erfarenheter behandlas som en klass. Framföranden av en symfonisk kör omfatta offentliga föreställningar och konkurrens. Westminster Symphonic Choir är ett exempel på en symfonisk kör bestående av studerande Rider universitetets Westminster Choir College. De spelar med nationellt känd symfoniska orkestrar och har spelat in föreställningar med New York Philharmonic Orchestra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.