Vad är en Mini Amplifier?

förstärkare finns i en mängd storlekar och former, och de är konstruerade för otaliga ändamål. I allmänhet är dock, gör de alla i stort sett samma sak: de behandlar ljudsignaler och göra dem starkare genom en högtalare. Medan de flesta förstärkare är ganska betydande för att bearbeta ljudet med betydande mängder el och förstärkning, vissa förstärkare är ganska liten och kompakt. En mini-förstärkare är tillräckligt liten för att vara portabel och kompakt och samtidigt tillåta nog förstärkning för att vara användbar i vissa inställningar.

Mini förstärkaren är speciellt användbart för gitarrister letar efter en bärbar bra alternativ för att öva. Genom att koppla en elektrisk gitarr i mini-förstärkare, kan gitarristen spela lugnt utan att offra hela sin ton. Medan mini förstärkaren verkligen inte kan matcha ljudet och tonen kvaliteten på sina större syskon, det ger en gitarrist ett bärbart alternativ för situationer som kräver ett system tystare förstärkning.

Mini förstärkare är oftast batteri-drivas, och för vissa sorter är liten nog att passa i en ficka. De kan komma med en hörlursutgång, så att användaren kan använda mini-förstärkare som en personlig ljudförstärkning system. Även om det inte har specifikation på hur mycket makt en mini-förstärkare kan producera de flesta modeller är den en till tre watt sortiment. Detta wattal är inte alls tillräckligt med ström för liveframträdanden i även små lokaler, men mini förstärkaren är perfekt för personlig eller tillfälligt bruk. är Mini förstärkaren inte begränsade till musikaliska använda. Den kan användas tillsammans med en mp3-spelare eller digital recorder, så att användaren kan förstärka låtar eller röstinspelningar. Mini förstärkare i denna situation kan vara särskilt användbart i professionella inställningar, såsom möten eller presentationer, samt personliga förhållanden såsom personliga musik användas i köket eller sovrummet. Enheter kan anslutas till mini-förstärkare med en kvarts tum domkraft eller, beroende på den särskilda förstärkare, en mindre audio jack, vilket innebär att alla enheter med en ljuduttag som passar förstärkaren kan användas tillsammans med Mini förstärkare.

Liksom andra större förstärkare, en mini-förstärkare kanske eller kanske inte tonjusteringar som bas, mid, och diskant. Enkla modeller kommer bara att ha en volymjustering, medan mer utarbeta modeller kan ha en vinst justering eller andra effekter modulering. Som ett billigare alternativ till större förstärkare, en mini-förstärkare passar en musiker söker ett bra sätt att öva utan att väcka grannarna eller någon annan som vill förstärka ljud för personligt eller yrkesmässigt bruk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.