Vad är en All-Star Cast?

grund av budgetrestriktioner och andra faktorer, kan många film-, teater-och tv-produktionsbolag inte råd att anställa en hel ensemble med igenkännlig A-artister lista. För att ge sig av en känd skådespelare eller skådespelerska i en ledande roll, biroller ofta gå till mindre kända artister beredda att arbeta för minimal union löner, eller skala. An all-star cast, dock oftast har ett antal A-lista skådespelare både leda och biroller. En fördel utföra en välkänd spela eller en speciell levande evenemang för allmänheten television kommer ofta intresset tillräckligt etablerade aktörerna att bilda en all-star cast för en enstaka tillverkning.

Fördelarna med en all-star cast för en publik är helt uppenbart. Gå på en föreställning featuring en eller två favorit artister kan vara spännande nog, men en performance featuring ett dussin kända skådespelare skulle vara ytterst minnesvärd. Spelplats ägare kan också förvänta sig att dra nytta av utseendet på en all-star cast, eftersom deras individuella namn och rykte har redan visat sig vara biljettintäkterna drar. Främjande av en pjäs eller film featuring en all-star cast kan vara mycket effektivare än vanliga reklamkampanjer på grund av ökat allmänintresse i enskilda artister.

An all-star cast kan också anses som den ultimata rollbesättning. När skådespelaren Dustin Hoffman gick med på att utföra den ledande roll som Willy Loman i en tv-produktion av Arthur Miller's En handelsresandes död , andra roller fylldes snart av andra berömda skådespelare och skådespelerskor, inklusive John Malkovich och Charles Durning . James Cameron's Epic Movie Titanic också skisserat en all-star cast i verkliga livet karaktärer från alla personbilar klasser. Med hjälp av etablerade aktörer i biroller ofta håller produktionens energinivån balanserad. Utan detta stöd rösterna för Dustin Hoffman att spela mot, exempelvis, kan hans prestation som Willy Loman har stött på så over-the-top eller hotfull.

Under studion dagar av film, många filmer stöddes ha en "all-star cast," främst till förmån för potentiella målgrupper. Många kända skådespelare var under kontrakt för att utföra ett visst antal filmer under sin anställning. Ibland ett manus skulle kräva en stor ensemble med aktörer som kan utföra tätposition och biroller. Filmer som The Wizard of Oz och Borta med vinden featured all-star avgjutningar stor del av nödvändighet, eftersom de skript som ingår många krävande roller som skulle ha överväldigad oerfaren eller okänd kontrakt spelare. Den gjutna av The Wizard of Oz , till exempel, skulle behöva starka sångare och dansare samt komiska skådespelare.

Att sätta ihop ett all-star cast till en modern tv-eller filmproduktion kan vara en monumental utmaning, men många gånger artisterna själva kommer att bli så intresserad av ett föreslaget projekt att de avstår sin standard resultatbaserade intäkter eller göra annat boende för producenterna. Ibland är okända aktörer på ett tv-program såsom Vänner så småningom bli en all-star cast efter att serien blir en etablerad hit. Många moderna Broadway, särskilt dramer, funktionen nu en all-star cast för att ge etablerade aktörer en möjlighet att arbeta med sina båtar och publiken att se en dröm avgjutning av igen konstnärer i en mer intim miljö.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.