Vad är ansiktsmålning?

ansiktsmålning tillämpar ett mönster i ansiktet, oftast barnens ansikten, med hjälp av penslar och färger som kan användas på huden. Ansiktsmålning är vanligt på festivaler och fester för barn. Det mönster kan vara mycket enkel, t. ex. en fjäril form på kinden i en eller två färger eller extremt komplexa exempelvis en hel leopard mask med detaljerade platser och många färgnyanser.

Vissa professionella ansikte konstnärer kan skapa hel-face design som kunde konkurrera med kostymer av rösterna i Broadwaymusikalen Cats . Deras djur mönster tenderar att ha många färgnyanser och vara mycket detaljerade. Det tar en hel del övning för att kunna arbeta med konturer av mänskligt ansikte och skapa ett djur ansikte från den. Att kunna blanda färger ansiktet färg tillräckligt bra för att se realistisk också tar en hel del övning.

ansiktsmålning kit brukar innehålla samtliga färger och penslar som krävs för ett visst mönster. Animal mönster är mycket populära, men närmare häxa, monster och mönster fairy princess finns också. Dessa ansiktsmålning kit kan vanligtvis användas för god effekt av icke-professionella ansikte målare om penseln krävs tekniker är inte alltför svårt. Man behöver inte vara proffs ansikte målare att skapa roliga ansikte målning mönster som barnen älskar. Yngre barnen i synnerhet inte kan sitta still tillräckligt länge för att få professionell teknik ansikte färg tillämpas. Många är nöjda med bara en röd eller rosa näsa och några morrhår målade på att likna sina favoritdjur. Också, även ansiktet färg är tvättbart, har många barn inte tålamod att vänta medan du tar bort färgskikt-speciellt om de är redan trötta ut från en händelse som ett födelsedagskalas eller Halloween.

Lyckligtvis enkel ansiktsmålning mönster som går snabbt att tvätta bort kan fortfarande vara mycket roligt för barnen. Ansiktsmålning kan lägga till feststämning i ett evenemang eller fest. Exempelvis vissa barns festivaler erbjuder gratis enkel ansiktsmålning och ge varje barn en ballong och /eller klistermärken att ta hem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.