Vad är Wall Tattoos?

Wall tatueringar kan hänvisa till två saker: dolt bitar av konstverk på hotell, toaletter, och andra offentliga platser, eller tillverkade stenciler som används vid målning rum. När det gäller hemlig vägg tatueringar, är det okänt hur många offentliga utrymmen har inretts med bilder från förenklande mönster till utsirad modern konst. I den andra meningen, kan stenciler för vägg tatueringar finns i en mängd butiker hem förbättring, och kör allt från blommor till idrottsrelaterade mönster. är hemliga vägg tatueringar anses av många konstnärer att vara ett subversivt sätt att förändra världen omkring dem. Såvida inte en konstnär som särskilt belyser ett arbete, kan det aldrig setts till målning, spegel, eller möbler var målad bakom flyttas. I många fall finns utrymme konst ordentligt fastsatta på hotellets väggar, lägga ytterligare en utmaning att skapa en vägg tatuering. Vissa anarkister favor vägg tatueringar som ett sätt att uttrycka också, bädda revolutionerande eller provocerande budskap i dem. kunde Secret vägg tatueringar också anses vandalism, precis som graffiti är. Medan konsten är ofta fantastisk, är det tillämpas på en yta som inte är avsett för konst. Särskilt om konstnärerna använder fet primära färger och svärta, får pjäsen vara svårt att ta bort helt, lämnar ovetande värd med en stor sanering projekt. Även om pjäsen är uppskattat, om det inte har förseglats korrekt kommer det att spricka, skal, förfall, och börjar se ful. Det är oklart var hemlig vägg tatueringar ursprung, även om det är troligt att de har funnits så länge hotellet konst har. Känslan av konstnärliga förbättringar i kombination med anarkistisk handling har alltid haft ett överklagande anonym lokaler såsom hotell, där konstnärer kan hundratals miles bort nästa dag. Några hemliga vägg tatueringar aldrig se dagens ljus, medan andra kan exponeras genom nyfikna resenärer, som i skarp kontrast till andra omstörtande konst som graffiti, som ibland ses av tusentals innan sopas under mattan.

uttrycket "vägg tattoo" har tillskrivits Joshua Homme, en musiker som har spelat med många band, som Queens of the stenåldern och Eagles of Death Metal. Liksom många andra konstnärer, Homme spenderar en stor tid på hotell medan Touring, som kan ha inspirerat honom att skriva hemliga överraskningar för framtida gäster, även om det är osannolikt att han var den förste att göra det.

Wall tatuering stenciler, å andra sidan, är avsedda att avsiktligt tillämpas av husägaren att dekorera ett rum. De finns i olika mönster från enkla utformad band köras längs taket till stora och komplexa konstruktioner som skulle kunna täcka en hel vägg. Mindre vägg tatueringar kan konstfullt utspridda längs en vägg i en rad färger. Vanligtvis schablonerna är tejpade på en vägg som redan har målat och förberedd, och schablonen kan appliceras med pensel, svamp, eller sprayfärg beroende på önskat utseende på den färdiga produkten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.