Vad är Virveltrummor?

Virveltrummor är en typ av trumma som gör en avgränsad knakande ljud när träff med en trumpinne. De är också den typ av trumma som trumvirvel var fulländad. Virveltrummor tacka för sin ljud snaror, som plast, gut, eller sladdar metall eller trådar som sträcker sig över botten av trumman. Den övre delen av trumman, kallas huvudet, är tillverkat av tätt utsträckt läder, eller ibland syntetiska material. Ofta Virveltrummor kan dras åt att ändra sitt sound. Ramen på trumman är nu oftast görs med metall. Tidigare trummor sannolikt skulle ha varit gjort mestadels av trä.

Virveltrummor dyka upp i 15 och 16-talen i Europa där de utgjorde en invecklad del av militära band. Pipa och trumma band var ganska populär och finns före militära band med ett brett utbud av instrument. Sedan dess födsel, Virveltrummor kan höras i praktiskt taget alla typer av europeiska och nordamerikanska musik.

Vanligen är trumpinnar används för att producera musik från snara. Det är inte ovanligt dock att se penslar som används för att producera en mjukare strukit ljud. Vissa Virveltrummor är speciellt anpassade för musikkårer. Faktum modern musikkårer, får ofta funktionen snara solon, som visas i filmen Drumline . Inte bara huvudet på trumman, men på sidorna av trumman, fälgen, och stavar sig kan vara en del producera komplicerade, prestationsbaserade rytmer.

Mastering virveltrumman är bara en del av är en trummis för de flesta jazz, country och western, rhythm and blues, rock och band rulla. Ett trumset allmänhet funktioner på minst en virveltrumma, två toms, en bas trumma och en hög hatt eller en symbol. Denna kombination är bäst på att producera en mängd olika ljud. I klassisk musik, marscher helt enkelt inte skulle vara detsamma utan snara trummor. Samt införlivar modern orkestermusik Virveltrummor. I klassisk miljö, kan flera personer spela virveltrummor, medan andra aktörer fokusera på bastrumman, Toms, och tympani. När barnen lära sig att spela virveltrummor, vanligtvis trumvirvel är svårast att bemästra i början. Detta beror på att de flesta tenderar att försöka tvinga rullen. Men om man träffar en virveltrumma löst, kommer minnet studsa. Lära sig att "låta rullen ske" med tanke på virveltrummor, är en viktig lärdom i början av undervisning i slagverk metoder.

Virveltrummor varierar i storlek. Början trumslagare börjar ofta med en praxis pad. Och framåt till ökad kompetens, kan de investera i Virveltrummor. Generellt diameter är mellan 13 och 14 inches (33,02-35. 56cm). Djup av trumman, mätt från topp till botten huvudet kan vara ganska varierande, från cirka 5. 5 till 8 inches (13,97-20. 32cm).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.