Vad är Sketch Forum?

En skiss ombord är ett värdefullt verktyg för bildkonstnärer. Det liknar en gigantisk urklipp består av en stark, styv stöd för ritpapper, tillsammans med clips för att hålla papperet på. Många konststuderande transportarbetet på skissen styrelser förutom att använda dem under lektioner och när de är ute på fältet. Andra artister som värdesätter mobilitet även använda skiss bräder, ibland tillsammans med bärbara stafflier montera dem på. Det material som används för att göra en skiss styrelse är typiskt Masonite, en typ av fiberboard tillverkas av restprodukter från timmer industrin. Fiberboard är kraftigt komprimerad så att den är tät och stark, gör det möjligt att motstå brott. En skiss ombord är relativt lätt, eftersom ett mycket tunt fiberboard kan användas. Trä av samma tjocklek som en Masonite skiss styrelse skulle vara alltför flexibel, och ett massivt trä skiss ombord skulle bli alltför tung, vilket ledde till en omfattande användning av Masonite att tillverka produkter som clipboards och styrelser skiss. Den fiberboard används för att skissera styrelserna är också vanligtvis slipas ned med rundade hörn för att förhindra skador. En skiss styrelse är oftast rektangulär form. Tunga clips är monterade på en kort slutet av rektangeln att hålla ett skissblock på plats. En bärhandtaget ligger ungefär halvvägs ner skissen styrelsen, så att konstnären kan bära och manövrera den med lätthet. Flesta skiss styrelser också kommit med en överdimensionerad gummiband, utformad för att hålla skissblock stängas under transporten. Ersätter klämmor och gummiband finns för att hantera eventuella brott.

De flesta konst leverans företag tillverkar skiss styrelser i olika storlekar, avsedda för att klara ritblock med olika dimensioner. Skissen ombord är vanligtvis något större än ritningen pad som är monterad på det, för att möjliggöra rörlighet och flytta medan konstnären arbetar. Om en konstnär är osäker på vilken storlek att köpa, vilket längs ett skissblock för jämförelse brukar hjälpa.

För konstämnen, är skiss styrelserna vanligtvis krävs. Konstnärer kan montera skiss bräder på stafflier eller står, som nästan alltid anges i konsten klassrum. Dessutom ger skissen styrelsen en mobil ritning yta som kan användas när som helst, med eller utan ett staffli. I dåligt väder är en skiss styrelse vanligen täckt av ett skikt av plast, för att förhindra skador på skissblock. Artister borde göra till en vana att regelbundet kontrollera täthet fästanordningar hålla fästs på skissen styrelse, tillsammans med integritet gummiband. Om dessa komponenter slits ut i en oväntad plats, till exempel en buss, kan det vara mycket obekvämt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.