Vad är Foot Tatueringar?

Tatueringar ut på fötterna är ett allt mer populärt val för användare som vill ha någon typ av permanent organ konst, särskilt om de föredrar att förmågan att göra det diskret för arbete eller andra inställningar. Gemensamma lokaler för mul tatueringar inkluderar tårna, ovansidan av foten, och sidorna av foten upp till ankeln. Beträffande storleken på foten tatueringar brukar vara små och mönster minimalt intrikata grund av den begränsade storleken på hudområdet, men det finns fortfarande en mängd olika konstnärliga mönster som fungerar.

Populära fot tatueringar omfatta tå ringar, band fotled och små mönster som passar bra på mitten ovansidan av foten. När du väljer design för fot tatueringar, konsultera en professionell tatuering konstnär. Många kommer att råda sina kunder att hålla sig borta från att välja tunna och fint beskrivs mönster på fötterna på grund av risken för spridning och oskärpa över tiden. En professionell kan hjälpa dig att välja en design som ser bra ut nu och under många år framöver. att hitta artister som gör foten tatueringar kan vara svårare än att hitta en artist att göra andra delar av kroppen. Vissa artister helt enkelt inte kommer att göra fot tatueringar på grund av den ökade risken för spridning, otydliga, och blekning från gnugga. De flesta artister som gör fot tatueringar kommer att ge dig råd om möjliga komplikationer och konstverk i sig kan inte garanteras. Men bara för att du kanske måste prata med flera artister innan du hittar en att tatuera foten betyder inte att man ska nöja sig med någon mindre än professionella. Det finns gott om proffs som ska utföra arbetet.

Några av de faktorer som bör beaktas innan få en fot tatuering innebär läkningsprocessen. Efter en tatuering tillämpas skall området hållas rena och blottade för upp till en vecka för korrekt läkning. Foot tatueringar är inget undantag och det skulle vara svårt för många människor att gå utan skor under så lång tid. Om du inte kan gå till jobbet eller skolan i flip-flops eller annan typ av sko som lämnar det område som utsätts och unaggravated, kanske du vill vänta på en semester.

Kom också ihåg att mul tatueringar kan vara mer smärtsamt att ta emot än tatueringar på andra platser och de också tenderar att producera mer blod än fattier, mer muskulös delar av kroppen. Efter att ha fått en fot tatuering, var försiktig under läkningsprocessen för att hålla området rent. Fötter och händer komma i mer kontakt med bakterier än de flesta andra delar av kroppen, så förbli uppmärksamma på ditt helande tatuering och följa alla eftervård instruktioner som tillhandahålls av din artist.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.