Vad är Casting samtal?

Casting samtal meddelanden till allmänheten eller gjutning organ som aktörer krävs för en kommande produktion. Termen kan användas i stor utsträckning, eftersom vem som helst från en student filmare till en stor film studio kan utfärda en gjutning samtal. Anmälan kan ske i många former, inklusive industrin handel, online anslagstavlor, word-of-mouth, agent anmälan och listor produktion, för att nämna några.

Kämpar aktörer brukar reda gjutning samtal med flitigt efter yrken, få på e-postlistor eller signerar med gjutning organ. Casting byråer som specialiserat sig på tillägg för film och TV ger en möjlig väg att bryta sig in i branschen. Dessa organ kommer att acceptera nästan vem som helst och en agent är inte nödvändigt. Många sådana organ ta ut en avgift för att bli medlem, vanligtvis cirka US $ 80. Ibland arbete är garanterad, åtminstone inledningsvis, för att kompensera för medlemsavgiften. En något erfaren aktör med en agent kommer att titta till honom eller henne att trumma upp auditions från gjutning samtal. Etablerade resebyråer har välfungerande relationer med större gjutning byråer, produktionsbolag, regissörer, studios och andra insiders industri som skickar ut gjutning samtal. Det är ombudets uppgift att hitta de bästa delarna för kunden. Ibland gjutning samtal är ganska allmänna, men andra gånger är de mycket specifik i fråga om ålder, kön, längd, bygga, ras och eventuella särskilda kunskaper eller färdigheter som behövs. Om nakenhet krävs, är det normalt anges på framsidan.

A-lista aktörerna inte närvara vid gjutning samtal och är i allmänhet knutna till projekt genom inuti diskussioner som föregick projektet att få anslag och gå till utveckling. Casting samtal oftare används för att fylla ut resten av rösterna. När projekten behöver icke- aktörer att fylla roller dessa gjutning samtal flitigt publicerade för allmänheten och kallas "boskap samtal. " Ofta realityserien tv-serier kommer att tillkännage gjutning uppmanar luften att fylla roller för en kommande säsong. I så fall kanske hundratals eller tusentals människor svara. Gjutning samtal av detta slag kräver att stå i långa rader, fylla i ansökningar och intervjuer och auditions. Callbacks kommer senare och brukar engagera fler auditions som gallring processen fortsätter. Det är inte ovanligt att få fyra eller fem callbacks innan det blir en del eller den stängs ner.

Agera är en populär utförandet av många ungdomar, och samvetslösa personer tar nytta av detta faktum varje dag genom att göra falska gjutning samtal som kräver nakenhet eller partiell nakenhet. Dessa falska "casting samtal" är ofta i någons lägenhet eller hemma och tyvärr, några slutar med våldtäkt eller värre. Ett bra sätt att skydda sig är att undvika att svara på små, billiga annonser som kräver nakenhet, och hålla sig till lagliga vägar i jakten på dina mål. Det finns många online-resurser och väletablerade gjutning organ för oerfarna och erfarna aktörer lika. Lite omsorgsfull forskning och tålamod kommer att löna sig i längden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.