Vilka olika typer av musik Boxes?

Speldosa fascinerar både barn och vuxna. Även i den digitala tiden, stoppar alla när de hör sin klingande stammar. Ständigt populära, är speldosa rörelser placeras i alla slags knickknack tänkbara.

Speldosa dag från omkring den 16: e århundradet. De skapades för kungligheter och andra rika personer, och mestadels bestod av en roterande skiva slående ett stift. Det tog en urmakare som heter Antoine Favre att producera den första "riktiga" Music Box 1796. Han hjälpte också förnya rutan disk musik, en föregångare till inspelad musik som fortfarande tillverkas. Eftersom speldosa rörelse är något watch-liknande, är det inte förvånande att européerna, berömd för sin precision tidmätare, borde ha gått i spetsen för att skapa intrikata musik lådor. Men efter andra världskriget, japanska urmakare även utvecklat världen rörelser klass. Närvarande finns inga tillverkare i USA som gör rörelser till musik lådor. Rörelserna består vanligen av platta metall stift inställda på olika anteckningar om omfattningen och placerade sida vid sida, ungefär som pianotangenter. En metallcylinder vänder vid kanten av stiften. "Bromsklossar" på metallcylinder orsaken stiften att slå ut sina sedlar, och som cylindern vänder spelar en melodi. Varje barn älskar att titta på en ballerina eller favorit tecknad figur vända sig till en melodi, och karaktär musik lådor är fortfarande populära. De flesta tecknade figurer och leksaker, från Barbie till Musse Pigg, har dykt upp på musik lådor. Tecknen är oftast stationära och ställs på piedestaler. Men animerade musik lådor är populära också. De kan bland annat vara djur och människor dyker upp från hus eller treadle och hjul i en symaskin svarvning eller valfritt antal flummiga begrepp som alla syftar till glädje för öga och öra.

Smycken Lådorna kan har musikaliska rörelser inne, så får snö glober, modeller av byggnader eller monument och andra figurer. Nästan allt som kan placeras på en hylla kan vara musikaliska. Seasonal musik lådor är också perenn favoriter.

Speldosa, allt från mycket enkla till bländande utveckla. Musik lådor kan kosta US $ 2,000 och har ett 72-note rörelse och klockor som drabbas av små mallets, att alla skapa ett vackert ljud. Många olika låtar finns i musik lådor, från klassiska stycken till Broadway låtar. Många säljare erbjuder köparen ett val av låtar tillgängliga för musik lådor. Om speldosa använder skivor, då flera låtar kan ingå i boxen, och köparen kan köpa andra.

Speldosa finns från butiker och online, och varierar i pris från US $ 20 för en kvalitet rörelse, till mer än $ 1,000 för det mest avancerade bitar. Lite musik lådor funktionen även digitala anteckningar som kan programmeras för olika låtar. Digital musik kan du försöka återskapa deras sound, men ingenting är så vacker som den gammalmodiga pingla om "riktig" musik lådor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.