Vilka är de olika typerna av Hand Bells?

Hand klockor är några av de äldsta musikinstrument som fortfarande används. Att använda en hand klocka, en person innehar klocka i handtaget och snabbt flyttar klocka upp och ner. Rörelsen orsakar kläpp, eller slående enhet, att slå i väggen på klockan. De vibrationer som orsakas av strejken göra ett klingande ljud som i vissa fall är inställd. De vanligaste typerna av hand klockorna engelska hand klockor, holländska klockor hand, och chimes.

inställda hand klockor vanligtvis köps i satser som innehåller ett visst antal klockor och är avsedda för en grupp att ringa tillsammans. Varje person i gruppen ansvarar för en eller två klockor av tradition, även om vissa mindre grupper kan kräva att spelarna skall ansvara för mer än två klockor. Spelare följa musik som anger när de ska spela sina särskilda trimmad ringklocka eller klockor. Effekten är huvudsakligen en kör av klockor i harmoni.

Engelsk hand klockor är den typ mest kända av allmänheten. Till utseendet påminner de en traditionell skola klocka med en klockformad vägg och en läder eller trähandtag, och är oftast tillverkade av mässing. De är inställda chromatically, vilket innebär att en oktav uppsättning av klockor innehåller en klocka för de 13 möjliga toner i oktaven.

holländska hand klockorna är mycket lika till utseendet på engelska hand klockor med en stor skillnad hittades i underströk övertoner. Ingen klocka ger en helt ren ton. Varje Bell har en grundläggande, den anteckning som är avsedd att höras, och övertoner som upplevs som mindre viktiga för det mänskliga örat. Det liknar vision, eftersom ett öga kan vara svagare än den andra, men den bild som en person ser kan fortfarande vara tydlig.

Engelsk hand klockor ge sekundär tonen bör inrikta sig på det 12: e ovan noteringen, en perfekt 5th. Nederländska hand klockor plats som fokuserar på den 10: e, eller den mindre 3rd. Denna varians ger en något annorlunda ton kvalitet till samma not som spelas av två typer av klockor.

Chimes är ett billigare alternativ till traditionella hand klockor. De är ofta ses i skolor eller ungdomsgrupper och som används för klasserna grupp musik. Utseende, chimes hand är långa metall rektanglar höll på slutet som har en klubba formad anfallare på topp. När spelaren trycker handen startljudet fram och tillbaka, anfallaren klipporna ut och tillbaka för att träffa metall och producera en trimmad vibration.

Andra typer av hand klockorna vanligtvis finns i händerna på en slagverkare. Cowbells och släde klockorna finns två typer av de vanligaste hand klockor hittades i en trummis s kit eller i percussion del av en orkester. Ibland dessa klockor är också inställd på en viss tonhöjd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.