Var kan jag köpa en Baby Grand Piano?

För ett antal amatör pianister, som äger ett fullständigt konsert flygel skulle vara opraktiska och extremt dyrt. Ett piano kan rikta några logistiska och ekonomiska problem, men några stolpar har tonen och dynamiskt omfång av en flygel. Lösningen för både musiker och deras familjer får en baby flygel. En baby flygel är vanligtvis tillräckligt kompakt för att passa i en stor den eller vardagsrum, men tillräckligt stora för att ge bättre ljud från en konsert flygel. Hitta en lämplig baby grand piano, kan dock vara en utmaning utan att göra lite RÄNNANDE eller forskning först. Det kanske mest uppenbara stället att köpa en baby flygel är på en lokal musikaffär. En sak att tänka på är dock att inte alla Musikinstrumentaffärer är skapade lika. Många är specialiserade på vissa typer av instrument, såsom gitarrer, instrument band eller keyboard. Om du söker efter en baby grand piano, lönar det sig att ringa varje musikaffär först och fråga om deras inventering. En butik som specialiserat sig på pianon och organ kan vara mer benägna att erbjuda en baby flygel än en allmän musikaffär med elektronisk tangentbord sänks sedan.

Om en lokal musikaffär inte erbjuder en lämplig baby grand piano, då kan du söka på nätet efter andra musikbutiker eller ens webbplatser piano tillverkare. Ibland en baby flygel kan erbjudas till försäljning via en online-auktion, men fraktkostnader skulle bli för höga. En tillverkarens webbplats ofta förteckningar över auktoriserade ombud som bär deras specifika sortimentet. En baby flygel skulle betraktas som en ganska stor investering, så alla leveranser alternativ från en out-of-state återförsäljare bör innehålla försäkringsskydd.

Ibland kan en lokal kyrka, fri teater eller högskola med en musik program kommer att erbjuda sig att sälja en baby flygel för att bereda plats för en större prestanda piano. Det kan hjälpa att kontakta ordföranden i en högskola musik avdelning för information om eventuella kommande auktioner av skolmateriel. Den privata försäljningen av en baby flygel kan också annonseras i lokalpressen, antingen under en särskild rubrik klassificeras för musikinstrument eller som en allmän försäljning. Estate försäljning kan också omfatta familjeklenoder såsom en baby flygel.

Sedan en baby flygel kräver ofta en stor investering i tid, pengar och logistik, hjälper det att vara säker på att det kommer att vara fullt uppskattas av den avsedda mottagaren. Du vill inte äga en mycket dyr damm samlare tre månader efter köpet. Se till att du är bekväm med att ha en prestanda-nivå instrument i hemmet innan du gör en så stor investering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.