Vad bör jag tänka på vid köp av Paintbrush för oljemålning?

Om du är intresserad av oljemålning, kan du bli förvånad över att välja rätt borstar kan göra en betydande skillnad i kvalitet på din färdiga konstverk. Det första en novis målare måste komma ihåg när man köper en pensel för oljemålning är att längden av borsten handtaget är en bra indikator på vilken typ av målning är bäst lämpad för. Långa hanteras borstar är bäst för oljemålning, medan borstar med kortare handtag är bättre anpassade till akvareller. Anledningen till denna skillnad är att en olja som målare ofta arbetar stående vid ett staffli, medan en akvarell konstnär typiskt målar sittande. När du köper en pensel för oljemålning, måste du också överväga vilka typ av målningar du planerar att göra. Till exempel, en stor tre-tums pensel är bara onödigt om alla dina konstverk görs på små dukar. Men när man köper en pensel för oljemålning, sobel borstar är en nödvändighet för konstnärer som är specialiserade på att skapa målningar full av små detaljer. Sable borstar är också ganska bra för målningar där du inte vill att din pensel varumärken ska synas.

För diskriminerande artist, är vilken typ av material som används i produkten bygg en viktig faktor att beakta vid inköp pensel för oljemålning. Normalt penslar tillverkade av styv Hog-hår borst är bäst lämpade för tjock oljefärg ansökan. Om du har råd bekostnad när man köper en pensel för oljemålning, överväga att investera i högkvalitativa artist-grade borstar. Om du är på en stram budget, men billigare Gult borstar avsedda för studerande målare kommer att ge godtagbara resultat om du kommer ihåg att ersätta dem på regelbunden basis.

Även penslar ofta säljs individuellt, med början olja målare ofta tycker att det är enklast att köpa en uppsättning av borstar för deras första projekt. Om du inte är säker på vilken penslar passar dina behov, köpa en pensel för oljemålning som del av en större uppsättning är en smart idé. Du har ett sortiment av borstar för att testa så du förfina din målningsteknik. Om du vill specialisera dig inom ett visst område i måleri, såsom porträtt eller landskap, kan du köpa även färdigpackade apparater med de vanligaste typerna av penslar som används för dessa projekt.

När du köper en pensel för oljemålning, kanske du märker att din favorit konst leverans butik har ett stort utbud av liknande ser akryl penslar. Som regel kan akryl penslar också användas för oljemålning. Dock rekommenderas det inte att olja penslar användas med akrylfärg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.