Vad är olika typer av Cymbaler?

Det finns många olika typer av cymbaler, och alla har sina egna unika sound och syfte. Vid användning i en orkester, finns det två huvudtyper av cymbaler cymbaler crash och avbröts cymbaler .

Crash cymbaler används vanligen två i taget . När dessa typer av cymbaler används på detta sätt, är de också kallas sammandrabbning cymbaler . Huruvida kraschen cymbaler används ensamma eller i par, är de höll med en rem fäst på baksidan. I motsats till sitt namn, är dessa typer av cymbaler kraschat inte eller rök ihop tillsammans för att göra ljud. Snarare är dessa cymbaler gled över varandra för att orsaka kanterna att gnida mot varandra. Med hjälp av detta enkla rörelse, ett brett utbud av ljud kan åstadkommas med crash cymbal. Som man kunde misstänka, slammas cymbaler svävande i luften när den används. Generellt är ett enkelt rep eller läderrem som används för att hänga dessa typer av cymbaler. Detta gör att cymbaler att vibrera utan hinder.

För att kunna spela dessa avbröts cymbaler, en speciell klubba används för att slå dem i särskilda områden. På detta sätt kan de spelas tyst eller användas för att göra skarpa och genomträngande ljud. Ibland är trumpinnar används också för att slå till kanten av dessa typer av cymbaler för att skapa ett ljud som liknar det som produceras med crash cymbal. P

Cymbaler finns också på trumset. Som med en orkester, moderna trumset innehålla krasch cymbaler samt en hög cymbaler hatt. Kraschen cymbaler finns på trumset är en anpassning av upphängda cymbaler. Snarare än att vara svävande i luften, dock är dessa typer av cymbaler placeras i en horisontell position på trumset. I detta fall slår trummis cymbaler med en trumpinne i syfte att producera det önskade ljudet. I vissa musikstilar, kan dessa typer av cymbaler även gnidas med speciella borstar eller andra föremål för att skapa en stripig ljud.

är hög hatt cymbaler ut på ett stativ när dessa ingår i ett trumset. En pedal är längst ner på stativet, som tillåter trummisen att driva dessa typer av cymbaler. Använda hans eller hennes fot, kan trummis orsaka cymbaler att stänga eller öppna. Upprepade öppning och stängning av dessa typer av cymbaler kan användas för att skapa vissa ljud. På samma sätt kan trummis drabbade hög hatt cymbaler medan de är antingen slutna eller öppna för att skapa särskilda musiknoter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.