Vad är Silks?

Silks är speciella vävnader som används i akrobatiska uppträdanden. Föreställningar med siden kallas silke antenn, antenn band, antenn vävnader, antenn förvridning och tissu , beroende på regionala preferenser. En sidentyger prestanda kan vara en syn att se med skickliga akrobater, visar flexibilitet, sportighet och hög kontroll. Eftersom det är mycket lätt att manipulera silke, är detta cirkuskonst också extremt flexibel och rörlig, och du kan se silke konstnärer i ett häpnadsväckande antal platser.

utförare använder sina sidentyger att skjuta sig själva när de utför antenn akter, med silke agerar både som stöd och rekvisita. Under utförandet, får akrobater virvel, vrida sig, swing, och utföra andra tricks med sina silke, och helhetsintrycket är vanligtvis en av flytande, kontinuerlig rörelse. Utförare kan arbeta ensam eller tillsammans med partner, grupp silks agerar ofta med djärva fysiska bedrifter.

Silks är bland de farligaste i luften handlingar, eftersom de ofta utförs utan säkerhetssele. Detta beror på att flödet av silke och handling skulle störas av en säkerhetslina, och säkerhetslina kan till och med äventyra den utövande som han eller hon gick genom silke rutin. Som ett resultat av artister på silke måste vara mycket välutbildade, självsäker och stark, och skyddsnät eller mattor kan installeras under silke i händelse av ett fall. De tyger som används som silke är otroligt stark med viss ge och flexibilitet. Bredden varierar, beroende på rutin och Acrobat, och tyget är ganska lång, eftersom det är fördubblas för riggen ger Acrobat två remsor av tyg att arbeta med när han eller hon utför. Många silke är färgglada, med flera akrobater samordna sina färger för sin handling. Riggen för sidentyger prestanda i allmänhet inte länge, och silke kan hängas i en mängd olika platser, från inredning balkar till särskilt utformade ramar för träd, vilket gör silks föreställningar väldigt mångsidiga.

Många cirkusar har en siden prestanda med ett eller flera akrobater, och silke kan också visas på företagsevenemang, festivaler och andra stora offentliga möten, med akrobater regelbundet uppstigande för sina framföranden. Skönhet och nåd siden har fascinerat många människor, vilket det kunde finnas med i filmer och på ett växande antal händelser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.