Vad är Sausalito Art Festival?

Sausalito Art Festival är en världsberömd utomhus konst festival som har hållits i San Francisco Bay staden Sausalito sedan 1952. Sausalito är känd för sitt starka konstnärliga gemenskap som inleddes 1937 med en husbåt koloni av konstnärer som bor nära den nyöppnade Golden Gate Bridge. Festivalen hålls varje Labor Day helgen och funktioner ungefär 20. 000 konstverk och mer än 270 konstnärer.

Konstverk allt från traditionell till modern och omfattar målningar, skulpturer, foto, träslöjd, smycken, konstglas, fiber konst och keramik. De deltagande konstnärerna är lokala, nationella och internationella. Den Sausalito Art Festival Awards prispengar till några av de artister varje år. The Best of Show priset är ofta minst $ 1,000 US dollar (USD) och andra mindre pengar priser ges ut i varje kategori. Det är möjligt för en konstnär att vinna mer än ett pris.

Artister betalar en avgift på $ 950 USD eller mer för att visa montrar på Sausalito Art Festival, men inte betala provision på det arbete som de kan sälja vid evenemanget. Festivalen ger trygghet samt gratisbuss, parkering, frukost, lunch och mellanmål samt ett omnämnande av konstnären på festivalens hemsida.

Konstsamlare från hela världen deltar i Sausalito Art Festival och den händelse som driver alla fyra dagar Labor Day långhelg. Deltagare har möjlighet att träffa konstnärerna och kanske låta bildspecifikationer gjort. Den Sausalito Art Festival firar andra typer av konst utöver bara de visuella konsterna och har vanligen tre etapper för performance, en kulinarisk konst utställning och ett Children's Theater.

The Children's Theater kan omfatta interaktiv konst aktiviteter för barn samt prestanda såsom musikaler visar och Magi. Fina viner, öl och champagne samt gourmémat ofta framhävs som en del av den kulinariska konsten erbjudanden. En bred mix av musik som jazz, Cajun, pop, rock och blå gräset är sannolikt att hittas vid Sausalito Art Festival tre etapper.

Den Sausalito Art Festival är också känt att tilldela stipendier till konststuderande under andra tider på året. Den Sausalito Art Festival till havs omfattar några av de konstnärer liksom Festival arrangörer på en vecka kryssningsfartyg resa. Cocktailpartyn, en konst auktioner och en ombord konstgalleri som gör det möjligt för konstnärer att visa sitt arbete på kryssningsfartyg passagerarna är vanligtvis en del av havet versionen av festivalen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.