Vad är Glamour Photography?

Glamour fotografering är en form av fotografi som fokuserar på de modeller som används vid fotografering, framhäva deras naturliga egenskaper på ett sätt som är tänkt att vara smickrande och konstnärlig. Glamour fotografi kör ganska gamut, från stiliserade senior porträtt för gymnasister till mjukporr bilder i herrtidningar. Många exempel på glamour fotografering kan hittas på tidningen racket på de flesta marknader, kör ett intervall från sedesamma bilderna till mer krati dem.

Många glamour fotografer visar sina verk som konst, utforskar naturen av den mänskliga formen och använda olika stilistiska metoder för att belysa deras modeller. Ofta sådana fotografier ta fram en annan sida av modellen, med belysning, sammansättning och intressant innebär att dra modellens dolda natur ut i det fria. Medan glamour fotografi är ofta förknippat med sensuella bilder, är det inte nödvändigtvis vara sensuell karaktär.

Glamour fotografi kan vara i färg eller svartvitt, med iscensatta fotografier i olika miljöer och i ett sortiment av vägar. Professionella fotografer kan välja att arbeta med bakgrunder, tillåta dem att skjuta in och kontrollera ljusförhållanden samtidigt som modellen känner sig mer bekväm, men glamour skott kan också tas utomhus och under mindre kontrollerade miljöer.

Många modeller som poserar för glamour fotografier göra det naken eller halv-naken, även om sammansättningen av sådana fotografier lämnar ofta intima detaljer av modellens kropp fördunklas. Modeller kan drapera sig i sjalar och andra tillbehör för att lyfta fram vissa delar av sina kroppar medan skymmer andra, och fotografen kan använda konster som airbrushing senare att ytterligare förstärka bilden.

Marilyn Monroe's 1953 foton som för Playboy är ett klassiskt exempel på glamour fotografi. I dessa bilder, men Monroe naken, är rekvisita konstfullt arrangerade så att ingenting hemskt oförsiktiga visas. Denna stil av glamour fotografering är ibland kallad "Boudoir fotografering, förseende den sensuella aspekten av sådana bilder.

Det kan vara möjligt att ta glamour fotografier av någon , även om vissa människor kommer säkert att hamna ser bättre ut på bilderna än andra. Däremot bör en bra fotograf kunna hitta de bästa funktionerna i något ämne, från en film starlet till en åldrande mor. Vissa människor tycker sessioner glamour fotografering och resultat eftersom bilderna kan få dem att må bättre om sig själva och sina kroppar som illustrerar deras naturliga skönhet och unika egenskaper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.