Ska mitt barn Ta Ballet klasserna?

Många föräldrar ser på balett klasser som oundviklig för unga flickor eller unga pojkar, och är ivriga att registrera sina barn upp så snart de är tillräckligt gamla. Andra kan vara bekymrad över den ökande konkurrensen och den negativa inverkan på kroppsuppfattningen att mer avancerade balett klasser kan ha på ett barn. Den största frågan bör sannolikt vara: Har ditt barn vill ta balett klasser?

Alla tjejer vill vara ballerinor, även om vissa ser dem genom ett glas målade med sugarplums och vill ta balett klasser. Om ett barn uttrycker sitt intresse för att ta balett klasser, försöka hitta en mild introduktionskurs till världen av balett. Detta bör gälla för pojkar också. Några pojkar skulle älska möjlighet att dansa och uttrycka sig genom balett, men kanske rädsla, särskilt när de blir äldre, att ta balett kommer att få dem att bli retad av andra pojkar.

Egentligen kan det hjälpa att inse att många av de bästa manliga balettdansörer närvarande är ganska maskulina. Dessutom många idrottare, som fotbollsspelare och skridskoåkare is, studera balett för att uppnå mer nåd och kroppskontroll. Balett kan vara bra träning för kroppen och bör inte vara en skam för den pojke som vill dansa.

Ballet klasser kan vara ganska svår eller mycket försiktig introduktion till detta berömda form av dans. Såvida du inte drömma om ditt barn växa upp och bli en professionell balettdansös, bör du leta efter klasser som passar ditt barns ålder, uppmärksam och förmåga att ta kritik. Tidig balett klasser ska vara en rolig och lärorik erfarenhet början dansare.

Men vissa barn svarar bra på kritik, även om det är lite hård. De barn som verkligen vill lära sig tekniken och behärska balett kan göra bättre med en mindre förlåtande balett lärare. Om detta verkar vara alltför mycket för barnet vid något tillfälle, kan man då överväga ett roligare inriktade lärare. kan Ballet klasser erbjuds till barn som är så unga som tre. Innan dess får grundläggande dans och rörelse klasser kommer att erbjudas i "mamma och mig" stil, eller med andra grupper av småbarn. Fokus ligger på kul och lära sig att använda kroppen på olika sätt.

Ballet klasser kan hjälpa dem som kämpar med mindre samordningsfrågor eller klumpighet. Eftersom rörelserna i baletten är så exakt, kan träning musklerna för denna typ av precision leda till framsteg både fin och grov motorik. En del barn kanske inte riktigt beredd vid en ålder av fem eller sex att ta itu med precision balett, medan andra barn kan vara klar vid tre eller fyra. Om ditt barn verkar ha problem med instruktioner och är föremål för förlöjligande av andra elever, överväga att balett bort för ett år eller två.

Den största nyckel för att avgöra ärendet låter ditt barn att vara delaktiga i beslutet. Glöm inte de många andra former av dans ditt barn kan uppleva. Ett barn kan älska Tap, irländsk dans eller TRÄSKODANS mer än balett klasser. Ett annat barn kan dras till modern dans eller jazzdans. Målet är att lära sig lite och njuta av upplevelsen, inledningsvis, snarare än att träna upp en professionell dansare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.