Inom filmindustrin, Vad Pre-Production?

När ett projekt går från utveckling till förproduktion, allt är ordnat som måste på plats innan själva skjuta eller princip fotografi börjar. I pre-produktion, gjutning är avslutad, besättningar hyrs, kostymörer Get Busy, och som formgivare börja bygga. Om filmen kommer att skjutas på plats, är platser rekognocerade och anlitats för skjuta. Ett schema är beredd och manuset är uppdelat i scener på plats och gjutning krav att skjutning så kostnadseffektiva som möjligt. för att överrösta scener för ett skott, är storyboard ofta framställs som visuellt fånga kärnan av scenen talan. En storyboard är en comic-book-like grafisk ram med fri hand rendering av en scen. Storyboards kan skildra utbyten mellan tecken eller actionbilder som en biljakt eller explosion. De skildrar också scenen från önskad kameravinkel (s) och är utställd på läs genomgångar och /eller på annat sätt distribueras bland nödvändig cast och besättning.

Cast medlemmar måste uppfylla kostymörer för rördelar i förproduktion. Om röst bussar behövs, utbildare, handledare eller andra typer av tecken förberedelser, som kommer att äga rum i denna fas. Aktörer som behöver gå ner eller upp i vikt för en del har förproduktion att komma i form, fysiskt och mentalt. Den administrativa organisationen är också sammanställt i förproduktion. Varje film körs ungefär som en miniatyr av företag med alla de nödvändiga vanliga avdelningar: löner, redovisning, budgetering, övervaka och så vidare. Det är fullt möjligt för en film som minskade under förproduktion. En orsak kan vara förlusten av en huvudman rösterna medlem, eller omständigheter som förbjuder slutförandet av en del andra viktiga aspekt av projektet. Gång pre-produktion ger vika för huvudmannen fotografering eller faktiska skjuta, det är mycket mindre vanligt att filmen hoppar av produktionen. Finansiärer är redan spenderat mycket tid i denna punkt.

Vägen av filmproduktion är en lång process som börjar med utveckling, gå in på förproduktion, produktion eller princip fotografi , post-produktion, publik provning och slutligen distribution. Varje film driver sin egen spektrat av prövningar och vedermödor, motgångar och jämn segling. Hela processen kan ta allt från några månader till flera år, med utvecklingsprocessen normalt konsumerar mest tid, men det finns undantag. Shooting scheman kan störas genom gjutning svårigheter, olyckor eller inaktivera den uppsättning med stora skådespelare i, eller i fråga om lokalisering skott, samarbetsvillig väder eller andra oförutsedda problem. När en film till slut gör det till den stora skärmen, utgör det en stor prestation för alla inblandade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.