Hur väljer jag det bästa Drum Sticks?

Som en musiker kan berätta för er, en stark utveckling bygger lika mycket på talang och känsla för detaljer som det gör på att välja rätt utrustning. Drummers måste välja en kvalitet trumset, trumma huvuden, och rätt trumman klubbor för en viss tillämpning eller genre. Rätt drum sticks är kanske viktigast, och du väljer beror på flera faktorer, inklusive din spelstil, den genre av musik du tänker spela, och din budget.

behörigen sammankallad percussion mallets, trumma pinnar består av fyra olika delar: spetsen, bogen, axeln, och rumpan. Spetsen, som också kallas pärla, kan göras av samma material som resten av minnet, men det kan också vara av plast eller nylon, som i allmänhet ger en ljusare ton. Men nylon eller plast tips är också utsatta för sprickbildning och kan ibland flyga bort trumman klubbor under användning. Formen på spetsen eller bead varierar: det kan Acorn-formade, runda eller ovala. Varje typ ger ett annorlunda ljus och klarhet, så se till att prova ett par olika stilar innan han gick över en. Axeln på trumman pinnar är vanligtvis gjorda av samma material som axeln och är mest används för rim skott. Det är också benägen att knäcka träffad på fel vinkel mot cymbaler eller mot kanten på virveltrumman. En annan typ av klubbor är inte riktigt pinnar alls. Borstar är metall eller plast borst som sträcker sig från ett handtag, och då slog emot trumman huvudet, borst fläkten för att skapa en mjukare, fylligare ljud än vanliga drum sticks. Vissa borstar är teleskopering-det vill säga längden på borsten kan justeras, vilket påverkar tonen som produceras. Borstar är vanligt förekommande i jazz eller blues, men de kan också användas i andra typer av musik.

Mallets är en annan vanlig typ av drum sticks. Dessa består av ett typiskt runt huvud består av en mängd olika material-nylon, plast, gummi, akryl, etc. -fäst vid en tunn axel. Mallets används för att producera ljud som regelbundet trumpinnar inte kan, till exempel, kommer mjukare mallets producera lägre register av ljud på trummor, som producerar en tjock, låg ton. Den hårdare mallets kan producera en mängd olika klang så väl och är vanliga på cymbaler.

Detta är bara ett fåtal typer av trummor klubbor. Att lista ut vilken som passar dig bäst, se till att testa flera olika stilar. Chansen är stor att du hittar en som passar din spelstil och genre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.