Hur kan mitt barn bli barn Actor?

Det finns många sätt för ett barn att vara barnskådespelare. Om ett barn bara älskar båda, kan de utforska detta i många samhällen genom att delta i lokala spelar. Många småstäder regelbundet har låtar som barnen kan audition, och massor av park-och fritidsprogrammet centers erbjuda drama kurser som leder till produktion av en pjäs, oftast för yngre barn som ännu inte är i mitten skolan åldersintervall. I högstadiet och gymnasiet, finns det ofta drama klasser barnen kan ta, och spelar eller andra produktioner som de kan delta i att underblåsa deras intresse.

Ovanstående idéer fungerar bra för barnet är intresserade av att agera som inte vill agera professionellt. De bidrar till att upprätthålla ett intresse eller hobby medan barnet främjar andra saker också. Men vissa föräldrar, när de frågar hur man får sina barn att bli en barnskådespelare, verkligen menar att de vill att de professionellt delta i egenskap arenor. Detta kräver oftast mer arbete och lite tur. För många barn som vill vara en aktör, bara ett fåtal kommer att hitta massor av möjligheter till arbete, medan de flesta hittar bara enstaka egenskap möjligheter, om något.

För det första kan det hjälpa att ligga nära en stor stad eller en som rutinmässigt används för filmning. Det finns några små städer som förekommer i många filmer, och är nära en av dessa kan bidra till att skapa agerar erbjudanden. Men ett barn som bor i närheten av en stad där mycket filmning sker tenderar att ha en bättre chans att bli en barnskådespelare. Det finns helt enkelt fler arbetstillfällen i en mycket konkurrensutsatt område.

Därefter hjälper till att hitta en agenturen, helst en som specialiserat sig företräder barn. Agent representation bör vara fri, och om arbetena är endast utlovat efter avslutad klasser eller som agerar skolan knutna till byrån, är detta oftast en egenskap eller modeling scam. Agents borde få betalt när aktörer få arbete, och vid något annat tillfälle. Däremot kan agerar skolan eller båda i utbildningen är mycket viktig, och större samhällen har god dramaklasser eller utbildning tillgänglig för barnen. Dessa kan vara dyrt, liksom andra saker en agent kan behöva, såsom nickningar av barnet.

Barn bör nog inte sitta på sina händer väntar på att bli en barnskådespelare. Istället bör de använda sig av möjligheter att agera, även om de inte omedelbart leder till betalning. Om de kan arbeta med barn aktörer i lokala teater grupper, få de värdefulla erfarenheter och förtroende inför en publik. I väntan på stora raster, bör barnen uppmuntras att arbeta med teater och att använda sig av möjligheter att lära sig mer om drama i skolan eller på andra sätt.

Barnet ska avgöra om han eller hon vill vara en barnskådespelare. Barnen kommer att prestera bättre i det här yrket om de brinner för det, och är mindre benägna att anlitas om de inte tycker om båda. Barn som verkar osäker bör inte uppmanas att göra mer än de åtnjuter, och kanske vore bättre att vara barn aktör i en mycket mer amatör sätt. Om det vid en senare tidpunkt, talang och intresse både öka, båda kan alltid eftersträvas. Det är viktigt att komma ihåg att många av de välkända barnet aktörer inte hade lycklig barndom, och de mycket betydande kontroll och avslag i samband med detta yrke, förutom tillgång till enkla frestelser kan skapa utmaningar flesta barnen aldrig ansikte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.