Hur kan jag få den inom musikindustrin?

göra det inom musikindustrin kan betyda många saker. Du kan bli en kraftfull musikindustrin advokat, en skicklig producent, chef för ett skivbolag, en eftertraktad ljudtekniker, eller en omedelbart igenkännbar musiker. Vanligtvis när folk ställa denna fråga har de hänvisat till att göra det som musiker, där "gör det" innebär en viss grad av ryktbarhet och en förmåga att leva på vad du gör av föreställningar och inspelningar.

För alla musiker i världen där ute, finns det relativt få som någonsin kommer att slå upp i musikindustrin. Detta är ingen anledning att inte försöka, särskilt om du känner att du är född att bli musiker. Dock kan utöka din definition av "gör det inom musikindustrin" hjälper dig att starta en mer framgångsrik karriär. Här är några tips för att göra det inom musikindustrin: 1) Även om det finns några musiker som har en viss "den faktor" som blir av den lilla talang, talang, kunskap och skicklighet är alla viktigaste kraven för musikindustrin. Talang räcker inte, utan måste kopplas ihop med kontinuerlig praxis, få ny kunskap och studier. Ingen musiker förvärras genom att lära sig mer, men många musiker med naturlig talang inte tillämpa sina talanger och lider av högmod, tron att de har lärt sig allt de behöver veta. I huvudsak bör du aldrig sluta lära, för i en livstid, det finns fortfarande mer att behärska och lära.

2) Människor som vill göra det inom musikindustrin måste ta kritiken på allvar och bra, särskilt från lärare. Ignorerade dock många nu välkända musiker uttalanden som "Du kommer aldrig att göra det. "Feel free att ignorera dessa generella uttalanden, utan lyssna på kritiken som" Du är alltid platt på att höga C "eller" Din teknik behöver förbättras. "

3) musikbranschen är inte begränsad till utsålda konserter och gör skivor. Ta möjligheter att utföra, även om de verkar under dig. En bra Wedding Singer kan stödja honom eller henne i väntan på de mer offentliga karriär att starta. Alla möjligheter att utföra kan gynna dig ekonomiskt, och även finslipa dina prestationer färdigheter.

4) Vänta inte för ditt stora genombrott. Öka din exponering genom att utföra, skicka band till skivbolag, träffa människor inom musikbranschen, och skriva brev till producenter och agenter. Människor som sitter på sina händer, väntar på att få uppmärksamhet, sällan gör. Som med alla arbetssökande, måste du fortsätta leta tills du hittar någon inom musikindustrin som tror på din talang. Interaktioner med skivbolag och agenter ska vara professionell, så kom fram till ett bra CV, en bra inspelning, och en professionell följebrev.

5) Håll dig borta från de frestelser som pesten musikindustrin och underhållning industrin. Massor av vackra karriärer sänktes smärtsamt kort av drog-och alkoholberoende. Om du använder droger eller för mycket alkohol, fokusera på att få rena innan de få ett kontrakt. På samma sätt, inte faller offer för ätstörningar för att uppnå "kändis" titta du kan känna krävs. Musikbranschen kan vara tuffa, och leva ett hälsosamt levnadssätt kommer få dig långt.

6) Arbete i yrken som kommer att hålla dig i kontakt med andra musiker. Undervisar musik, vara en roadie, arbetar som assistent på ett skivbolag, jobbar på ett musikinstrument butik, eller hantera en biljettkassa. Detta håller din exponering relativt hög, och ger dig chansen att träffa människor som kan påverka din karriär.

7) Betrakta free self-publishing. Du måste titta på band som OK Go som plötsligt blev väldigt populärt för att lägga ett par videor på YouTube. Om du har en bra låt som du vill att allmänheten ska höra, låt dem höra det. Allmänheten, snarare än det mer standard musikbranschen blir allt mer effektiva i att definiera vad de vill.

8) har ett fullt och lyckligt liv vid sidan av musiken. Om du blir känd någon gång i framtiden, kan goda relationer med familj och vänner från din pre-fame dagar normalisera ofta upplevelsen. Alla musiker behöver för att göra musik en viktig del av deras dagliga liv, men har andra saker i livet som gör dig lycklig.

Även med dessa tips kan du aldrig riktigt "göra det" inom musikindustrin. Många försöker få lyckas. Men du kan göra vad du älskar att göra, nämligen att spela. I slutändan, att få göra vad du älskar, även i liten skala, är fortfarande "gör det. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.