Vad är ett tvåfärgat?

ett tvåfärgat är en typ av bild som är tryckt i två färger. Duotones har funnits sedan de första dagarna av fotografi: de flesta konsumenter känner till sepia tonas utskrifter, till exempel, som utnyttjar olika nyanser av brunt. Ett tvåfärgat kallas också för en svartvit utskrift, eftersom bilden verkar bestå av varianter på en enda färg.

Många grafiska formgivare väljer att använda ett tvåfärgat att göra en konstnärlig uttalande. Den har ett klassiskt och tidlöst utseende som kan vara ganska lockande för särskilda marknadsföring och kampanjer varumärke. Duotones förekommer ofta i reklam som vill föreslå stabilitet, livslängd och stil. Medan sepia är ett vanligt val, ett tvåfärgat kan göras med vilken färg som helst. Ett tvåfärgat kan vara dämpad eller strålningsenergi, beroende på vilken färg som används, vilket gör den lämplig för ett brett spektrum av grafikprogram. ett tvåfärgat är också mer kostnadseffektiva än fyra färgbild. Full fyra fyrfärgsprocess utskrift kan vara oöverkomligt dyr, särskilt för små företag. Ett företag kan vilja framställa en elegant ser broschyr eller flygblad, men inte kunna råd FLERFÄRGSTRYCK. Använda duotones i konstruktionen kan förbättra utseendet utan att skapa en förlamande pris. Sepia eller silver duotones har en mättad, rik blick som gråskalebilder inte har, medan duotones tryckt med mer ljusa färger kan packa en visuell punch.

De flesta grafiska program har en möjlighet som tillåter användaren att göra en tvåfärgat. Handläggningen av en förstorad tvåfärgat visar att tonvikten färgen är inte en accent alls. I ett tvåfärgat, mättade fettsyror andra färgen helt bilden, och varje pixel kommer att ändras. Dessa program tillåter även användaren att spela med nyans och mättnad, vilket skapar en slående eller förenklad bild. Medan duotones är vanligt med svarta och en annan färg, en kombination av färger kan användas beroende på önskad effekt.

Utseendet på ett tvåfärgat gynnas över slätten svartvit fotografi i vissa fall eftersom tvåfärgat har en mer mättad, övertygande utseende. Duotones ofta verkar mer texturerat för ögat, och även fånga fler fotografiska detalj. För high end företag kan duotones skicka en subtil, men ändå effektivt budskap. De kan också användas för att skapa ett starkt tonat retro-look, populär i vissa typer av reklam. De användningsområden duotones är otaliga, och de är lätta att utforska och skriva ut för människor på alla nivåer av grafisk erfarenhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.