Vad är en nyckel Grip?

Om du någonsin bott genom sista eftertexterna i en film, kanske du har undrat vad en nyckel handtag eller förman eller bästa pojken faktiskt göra för att förtjäna erkännande. När det gäller en viktig grepp, så är svaret att de gör en stor del av RÄNNANDE och spenderar många timmar på uttagen konstruktion för filmer och teater. Ett viktigt grepp är faktiskt den främsta handledare för en union besättning ansvarar för rörligt ljus, Dolly spår, kranar och landskap. Även handtag är i första hand anställs för deras fysiska styrka och kompetens konstruktion, en viktig grepp har också vissa administrativa uppgifter. En viktig grepp arbetar mycket nära med huvudet elektriker, känd i filmbranschen som en gamling. Som en del av en förproduktion film besättning, kommer nyckeln Grip, förman, chef för fotografi och en plats producent diskutera logistiken för en specifik filmning webbplats. Alla dessa människor måste förstå behoven av manus och har en förståelse av hur svår en viss plats skott kan vara.

Nyckeln greppet måste bestämma om belysningen kan riggade upp säkert på en bergig set, för exempel. Kameror fungerar ofta på ett system av spår kallas dockor. Det är ett verk av handtag, som arbetar under överinseende av en nyckel grepp, att installera dessa spår och ta bort dem efter skotten. Även om filmen är inspelad på en rad i en studio, får tag flytta väggar och ljus för att tillgodose kameror och dockor. Eftersom positionen av grepp är nästan helt facklig, bryta sig in i ledet är svårt utan anslutningar . En nybörjar grepp kan skapa 25 till 35 $ i timmen, men får bara arbeta två dagar i veckan. Dessa två dagar kan vara 18 timmar eller mer, dock, och övertid löner är betydande. Erfarna kast med goda arbetsmetoder kan befordras till position grepp boss ". Greppet Boss har ett nära samarbete med de viktigaste grepp för att översätta allmänna order till specifika arbetsuppgifterna.

Mest filmverk är avtal, så att alla kvalificerade grepp kan hyras som ett centralt grepp under hela produktionen. Ofta produktionsbolaget kommer att anställa en respekterad och erfaren nyckel grepp och sedan låta honom eller henne att handplocka en besättning. En film konstruktion besättning som fungerar bra tillsammans kan bidra till en regissör möta sin egen produktion schema med minimal stilleståndstid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.