Vad är en Hi Hat?

en hi hat eller hög hatt är en uppsättning med två cymbaler, monterad på ett stativ och spelas antingen med hjälp av en fotpedal som bifogas stå eller med käppar, penslar eller fingrarna. Hej hattar har två lägen: öppen och stängd. Klubbor kan användas på hi hat i antingen öppet eller stängt läge, eller en kombination av båda. Dessa cymbaler har obestämd stigning och karaktäriseras som unpitched percussion. The Hi Hat är en standard för en grundläggande trumset eller trumset, som tillsammans med Hi Hat inkluderar en bastrumma, floor tom, monterad toms, en virveltrumma och en crash and ride cymbal. Trumman som uppfanns i början av nittonhundratalet att möjliggöra en slagverkare att spela flera instrument samtidigt. Trumman som oftast förknippas med rock, jazz och pop, men det finns även orkesterverk, till exempel betyg till filmer och musikaler, som inkluderar ett trumset. Den hi hat del är en av de viktigaste delarna i ett groove, tillsammans med specifikationer för bastrumma, virveltrumma och eventuellt andra cymbaler. En vanlig metod är att funktionen på hi hat på Backbeat eller på andra eller tredje slå i en vals, men det finns många andra metoder beroende på den musik och uppfinningsrikedomen i den utövande konstnärens. Högerhänt spelarna vanligtvis en hi hat till vänster om och spela upp den med sin högra hand, medan den vänstra handen på snara, men detta är inte universell. Vissa spelare har integrerat en andra hi hat i deras setup, placeras antingen i mitten eller till höger om dem, för att införliva den hi hat ljud utan att behöva använda cross-sticking.

Hi Hat cymbaler är som har en räckvidd av ljud, och det finns några generella kategorier som betecknar den stil de var avsedda att gå med, till exempel rock, metal, fusion och Sizzle. Det finns också flera bestämda beskrivningar av enskilda ljud. Några av de ord som används för att karakterisera minnet ljudet: skarpa , splashy , ren , ljusa , Dark , genomträngande , styckning , varma , torr , fokuserade , fräsande , sjudande , och djup . De är också ofta beskrivs av egenskaperna hos sina "chick" ljud-ljudet de gör när de blir stängt-som får fast , ren , Rensa , skarpa , styckning och /eller ljusa .

Hi Hat cymbaler säljs i matchande set. De utgörs oftast av en brons legering som ofta innehåller 80% koppar och 20% tenn, och ibland silver, och finns i olika diametrar, inklusive miniatyrmodeller.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.