Vad är Tamron?

Tamron är en ledande tillverkare av single-lens reflex (SLR) kameraobjektiv för både standard-och digitalkameror, och slutna TV (CCTV) linser. Det är den amerikanska försäljningen dotterbolag optiken tillverkaren Tamron Co, Ltd närvarande ligger i Commack, New York i USA, bolaget grundades 1950 i Japan av Takeyuki Arai under namnet Taisei Kogaku Kogyo. Några år senare, 1959, fastställdes huvudkontor och en stor anläggning i Hasunuma, Omiya-stad. Första kontor etablerades i New York 1969.

Tamron säljer sina varor genom auktoriserade återförsäljare, som måste visa en certifierad logotyp på sin hemsida eller inuti deras butik. Du hittar dessa återförsäljare genom en länk på Tamron's officiella hemsida. Det finns många återförsäljare över hela USA och på nätet. Var noga med att kontrollera om den certifierade logotyp, eftersom köp av en lins eller slutna TV-kamera från en obehörig återförsäljare kan ogiltigförklara alla tillverkarens garanti som eventuellt har funnits tillgängliga.

Tamron säljer linser som är kompatibla med SLR-kameror eller digitala systemkameror (DSLR). Några av linser för kameror allt-i-ett zoomobjektiv, snabbt zoomobjektiv, bred och teleskopering linser, och makro objektiv. Många storlekar finns tillgängliga för olika fotografering behov. Av säkerhetsskäl använder, säljer Tamron också CCTV linser och små kupolformade kameror för säkerhetsövervakning.

Tamron också innehåller många guider och praktiska tester på deras hemsida för att hjälpa konsumenterna att välja objektivet som bäst passar deras behov. Om du har köpt din första systemkamera eller en digital single-lens reflex kamera, hittar du dessa riktlinjer vara till hjälp när du funderar på att uppgradera ditt objektiv eller bara prova en ny typ av fotografering. Tamron digitalkamera linser är också populär bland erfarna fotografer.

Tamron arbetar ständigt på att utveckla nya linser med ny teknik. Vissa objektiv har extra funktioner för att göra bilden tar lättare, till exempel en ny funktion som kallas Vibration Compensation (VC). Detta fungerar för att förhindra att kameran skakar, ett vanligt problem i handhållen fotografering som gör att kameran kan flyttas en aning när avtryckaren trycks ned, vilket resulterar i en suddig bild.

När du handlar för ett objektiv till din kamera, kontrollera alltid att objektivet du funderar ryms på just din kamera. Vissa linser är egenutvecklade och fungerar bara med den ursprungliga tillverkaren av kameran, medan en del är utbytbara och kommer att fungera med de flesta kamera varumärken. Tamron arbetar i regel med Nikon och Canon kameror, tillsammans med Pentax och Sony, men alltid kontrollera specifikationerna innan man köper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.