Vad är Puff Paint?

Om du letar efter ett roligt projekt som kombinerar crafting med high fashion, anser dekorera vanligt kläder objekt med puff färg. Detta dimensionell tyg färg är lätt nog för ett barn att använda, men kan skapa ett antal olika utseende. Föreställ dig de komplimanger du får när du stolt visa upp dina one-of-a-kind outfit!

Puff färg finns på alla större båtar butik och typiskt hyllan med dekorationsmålningarna leveranser. Tulpan? Dimensionell Fabric Paint är den mest populära varumärke puff färg. Du kan hitta puff måla i många olika nyanser, bland pastell, neutral och färger neon. Det finns också metallisk, Pearlescent eller glöd-in-the-dark färg alternativ. Färger säljs både enskilt och i kombination projekt uppsättningar. Puff färger är inte avsedda att blandas ihop, så kom ihåg att köpa alla nödvändiga färger innan du påbörjar ditt projekt. Eftersom puff måla vanligtvis har en speciell applikator spets, inga borstar krävs. Bara gälla även tryck på röret för att skapa en design gjord av prickar, virvlar, eller fina linjer. Du kan FreeHand ett abstrakt mönster, anpassa en post med ditt namn, eller använda schabloner för att skapa en detaljerad bild. När du har målat objekt, använda ett strykjärn för att höja och ställa in design.

T-shirts och tröjor är populära objekt att dekorera med puff färg, men du kan skapa en mängd olika bärbara konstprojekt . När du har bemästrat grunderna kan du dekorera pyjamas, jeans, hattar, bugar hår, förkläden, Tote påsar eller strumpor. Du kan även göra dig matchande skor att komplettera din klädsel puff färg!

Även om du kan göra imponerande konstruktioner med hjälp av bara puff färg, många konsthantverkare vill kombinera tekniker för att skapa en mer sofistikerad look. Till exempel, du kan försöka sy spetsar eller band trim på en dekorerad Tygkasse för en kvinnlig känsla. En annan bra idé är att använda ett järn vid förflyttning på en slätt förkläde och sedan accent kanterna av mönstret med metalliska puff färg.

Tyger dekorerad med puff färg är tvättas i maskin, men handtvätt i ljummet vatten med ett milt rengöringsmedel kan vara en bra idé om du är orolig för att ditt objekt i toppskick. Du vill undvika att placera objekt dekorerad med puff måla i torktumlaren, eftersom värmen kommer varp och sträck färdiga design.

Även puff färg är oftast förknippas med bärbar konsthantverk, är denna färg förvånansvärt mångsidig. Du kan använda färger för att dekorera trä minnessaker eller tavelramar. Faktum är att många konsthantverkare vill använda puff färger för att lägga dimension till scrapbooking layouter, handgjorda gratulationskort och andra papper listigheten projekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.